komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

moni4690

Ahoj všetci mam asi 87 kg a do prveho júna chcem schudnuť na75kg lebo idem na prax do Grecka a bojim ze mi bude zla uniforma. Uf, dufam ze to zvladnem potom napisem ako.PAAAAAAAAAA všetky

tinusska

ja mam 153 cm a bola som cela happy ked som sa dostala zo 60 kg na 53... lenze to bolo cca pred 3/4 rokom, teraz so to mam spat, ale opat zacinam... a inak mam 20 rokov...

slavulinka

Aj ja sa pochvalim, mam 19 rokov, 155 cm a mala som 53 kg. Mozno si poviete, ze naco som vobec chudla.. ale uz som vyzerala kusok ako jaternica a potrebovala som nieco dat dole. Zacala som cvicit Pilates, prestala jest mastne a sladke, jem vela ovocia, zeleniny, len cierne pecivo atd a schudla som za mesiac 3 kg :-) vsetci si to vsimli a vyzeram ovela lepsie. Este chcem dat dole 2 kg a budem stastnaa! drzim Vam vsetkym palce, nech vam to ide :-)

[zruseny12]

mne sa tiez podarilo schudnut,po porode ked som mala pred otehotnenim 58-59kg a vysplhala som sa na vahu cez 80kg.Po porode som schudla postupne podotykam,nie drasticky na 60kg.tak do roka...

vicodin

ja som schudla z 96 kil na 66 kg =) pri mojej vyske 172 cm akurat teraz vazim =))) uz to bude aj pol roka vahu si drzim vdaka pravidelneeemu cviceniu 3-5 krat do tyzdna =)) aa aky pocit??? najlepsi ked som zo skrine vyhodila setko stare a nakupila same nove krasne veci =) super pocit ked sa nemusim hanbit za seba =) super pocit po kazdom cviceni =) a musim uznat ze teraz fakt dobre vyzeram =)))) cize sebavedomie stuplo o 100% =))

jonzetta

Tak sa pochvalim aj ja... ked som sa vytrhla z pazurov bulimie, podarilo sa mi zatial schudnut okolo 5 kg!!! a som na seba brutalne hrda- dokonca az namyslena :o)) Len ete musim dat dole dalsich 10 kg :o(( Ale to mam raz dva...

stana123

Dievčatá k chudnutiu treba predovšetkým veľa pohybu stačí aj obyčajná chôdza aj pri tom sada veľa zhodiť.Všetko sa presúva do nôh a pri tom môžte jesť čokolvek ale tiež s mierou