kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
AHOJTE JA SOM SCHUDLA : Z 85 KG NA 62 - ZA 3 MESIACE, VDAKA ROZVODU - TAK VDAKA MOJMU EX ! :-)
ahojte:-)
ja mam 165cm a 48kg..mala som 52 a schudla som:-):-)
mam 17...drzim palce vsetkyym:)
ja mam 153 cm a bola som cela happy ked som sa dostala zo 60 kg na 53... lenze to bolo cca pred 3/4 rokom, teraz so to mam spat, ale opat zacinam... a inak mam 20 rokov...
Aj ja sa pochvalim, mam 19 rokov, 155 cm a mala som 53 kg. Mozno si poviete, ze naco som vobec chudla.. ale uz som vyzerala kusok ako jaternica a potrebovala som nieco dat dole. Zacala som cvicit Pilates, prestala jest mastne a sladke, jem vela ovocia, zeleniny, len cierne pecivo atd a schudla som za mesiac 3 kg :-) vsetci si to vsimli a vyzeram ovela lepsie. Este chcem dat dole 2 kg a budem stastnaa! drzim Vam vsetkym palce, nech vam to ide :-)
mne sa tiez podarilo schudnut,po porode ked som mala pred otehotnenim 58-59kg a vysplhala som sa na vahu cez 80kg.Po porode som schudla postupne podotykam,nie drasticky na 60kg.tak do roka...
ja som schudla z 96 kil na 66 kg =) pri mojej vyske 172 cm akurat teraz vazim =))) uz to bude aj pol roka vahu si drzim vdaka pravidelneeemu cviceniu 3-5 krat do tyzdna =)) aa aky pocit??? najlepsi ked som zo skrine vyhodila setko stare a nakupila same nove krasne veci =) super pocit ked sa nemusim hanbit za seba =) super pocit po kazdom cviceni =) a musim uznat ze teraz fakt dobre vyzeram =)))) cize sebavedomie stuplo o 100% =))
Dievčatá k chudnutiu treba predovšetkým veľa pohybu stačí aj obyčajná chôdza aj pri tom sada veľa zhodiť.Všetko sa presúva do nôh a pri tom môžte jesť čokolvek ale tiež s mierou