komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

nikushka

ahoj saska122 ...mohla by si napisat ako sa ti to podarilo?? ja som za 10 dni schudla 6kg...zo 60kg na 54kg...drzala som dietu, co mi dala kamoska a bolo to asi v januari...a odvtedy som pribrala na 58kg , ale jem furt jak prasatko..chcela by som mat okolo 50kg, pretoze mam len 163cm..ak viete napiste mi..

izabelka 3333

ja som schudla 7 kg za 5 tyzdnov mala som 56 a potom 49 pri vyske 166 cm no bolo to ze som jedla 5 krat denne hlavne zeleninu a presne som to prve asi tri tyzdne musela vyvazovat aby som si zvykla na porcie a nejedla som maso dokopy zo zemiakmi ani ryzu bud maso zo zeleninou alebo zemiaky zo zeleninou alebo ryzoto zeleninove a tak ovocie som jedla tiez a hlavne som pila vela tekutin ale nie bublinkove ale ked som uz mala depky ze nemam sladke tak som si dala jogurt alebo banan alebo nieco co mi zahnalo hlad ale podarilo sa mi to a bola som na seba hrda bol to super pocit

saska122

mne sa podarilo schudnut 8 kilo za 12 dni a tesim sa z toho! dufam ze mi to vydrzi ale zatial nejake kilo neslo naspat!!

eva92

Ja som schudla za 15 týždňov 10kg a som so sebou spokojná.Ešte by som chcela schudnúť 3kilá.Mám 55kg a mala som 65 pri výške 160cm.Nebolo to boh-vie-čo a dosť som sa trápila a mala som aj depky,ale teraz sa cítim lepšie.Síce som mala niekedy den alebo dva ked som prežierala(zvyčajne pre krámami)ale potom som bola v poho.

inka

ahojte,ja som pred 1 a 1/2 roka schudla 20kg a bola som nesmierne hrda na seba že som sa konecne dala na naozajstne chudnutie a hlavne že som vydržala.stale nie som este spokojna so svojou vahou a tak po case som zase zacala aj ked nie tak prisne ale zacala tak si držim palce aby som to zase vydržala a dostala sa tam kde tužim s tou svojou vahou,este by som chcela takych 10kg.a držim všetkym palce ktori sa na tento boj daju lebo viem ake to je pre nich doležite a niekdy sa to nedari ale terba sa naozaj na seba velmi nahnevat a byt na seba trochu prisny.viem to lebo som sa o to pokusala takmer 20 rokov.

jacquelin

rob vsetko ako predtym..vaha ti isty cas bude stat ae postupne zacne klesat nic noboj... ja som sa nevedela z jednej vahy dostat asi pol roka...a potom sli dole hned 4 kila..potom zas a 2 a teras zas..

jana222

Foxy napíš prosím ťa čo si robila v tom období ked ti stagnovala váha aj na mna to prišlo a vtaey stratíš elán a pritom už ani neviem čo to je poriadne sa najesť tie zeleniny mi už idú hore krkom chcem to vydržať ale prečo stojím .Prvé 3 kilá bez problémov a teraz 2 týždne tá istá váha a v strave nerobím žiadnu ymenu .Nemám skúsiť nejaký pitný deň?

Soraja

foxy dakujem, idem kuk, vies ono by nebol problem cvicit a tak,ale nie je s kym, nebavi ma samu ist na korcule alebo do mesta na tae-bo. A doma neznasam cvicit, no neviem, idem pozriet teda:-)

jacquelin

no mne sa podarilo schudnut 13 kil..a teras sa mam v celku fain..ale dala by som dole este tie dve kila. no a jak som schudla?? zdrawe jedlo...wela pit... no neviem co k tomu dodat...