komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

majkaaa

Mafdet,len aby si pri takomto životnom štýle nemala miesto tých motýlich krídel tie anjelské...tam hore,v nebi.

majkaaa

Ja 26,držím si to už takmer 4 roky.Išlo to krásne tým,že som pravidelne jedla,menšie porcie,prestala som jesť sladkosti,mastné jedlá,čipsy a také kraviny,pridala som viac ovocia a zeleniny a makala som na sebe vo fitku. Žiaden jojo efekt sa nedostavil.To,čo tu na tomto fóre čítam,ako podaktoré 15-stky chudnú,často chudé s podváhou,tak sa mi chce do sveta kričať,preboha,zastavte to,ide o život.Bez pravidelného stravovania a zdravého a pohybu sa nikdy trvale neschudne.

ivca01

To dievca co tu vravi, ze sa citi ako motyl a nema nic proti anorexii si asi neuvedomuje ze sa bude citit ako motyl na klinike bez najblizsich a ked aj tak s tym neprestane tak sa uz nebude citit nijako.

ivca01

Ahojte ja mam po mesiaci prve uspechy za sebou aj vdaka tomuto foru a skusenosti inych. Za posledny mesiac som schudla 5kg nie je to zatial vela ale myslim si ze je to akurat ja totizto nemienim hladovat a trapit sa. Takze este tych 5 dole a bude dost potom si to musim udrzat.

ajushkaaaa

ahojte. ja som schudla za zo 72kg na 62kg, a to len tim, ze jete vsetko na co mate chut, len si date do ust mensie susto, a PREZUVATE min. 36krat. zo zaciatku to bolo protivne, ale teraz je to super. uz s tim zijem, zujem uz skoro rok. prednedavnom som mala zdrav.problemy, dostala som hormonalne inekcie, a pribrala som asi 8 kil, tak asi viete ako som sa citila. ale po prestani ucinkovani tej inekcie, som zacala znova pomalicky chudnut naspet. a to len zuvanim. jem vsetko kedy chcem co chcem..sami pocitite, ze ak zujete, zjete ovela menej.a zjadne obmedzovanie. tesim sa z kazdeho jedla. ked som nepoznala zuvanie, 3 roky som skusala aj nemozne a bez uspechu..a teraz som najstastnejsi clovek..a doprajem si aj obrovsku cokoladu proste vsetkoo..proste len vsetko pomalicky si vyhcutnavat a prezuvat. je to fantastickee. chudnut treba pomaly a vtedy je to navzdy. rychle chudnutia nemaju zmysel.