kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
mafdet: až na to, že vychrdnuté baby typu ty už dávno nie sú v móde.
mafdet: zivotny styl? aky zivotny styl?!
ja som schudla osem kíl za osem dní. vybrali mi krčné mandle.
Mafdet,len aby si pri takomto životnom štýle nemala miesto tých motýlich krídel tie anjelské...tam hore,v nebi.
Ja 26,držím si to už takmer 4 roky.Išlo to krásne tým,že som pravidelne jedla,menšie porcie,prestala som jesť sladkosti,mastné jedlá,čipsy a také kraviny,pridala som viac ovocia a zeleniny a makala som na sebe vo fitku. Žiaden jojo efekt sa nedostavil.To,čo tu na tomto fóre čítam,ako podaktoré 15-stky chudnú,často chudé s podváhou,tak sa mi chce do sveta kričať,preboha,zastavte to,ide o život.Bez pravidelného stravovania a zdravého a pohybu sa nikdy trvale neschudne.
Saska take chudnutie nie je zdrave... Telo je organizmus a nanho sa musi pomaly... Moze sa ti to vypomstit.
To dievca co tu vravi, ze sa citi ako motyl a nema nic proti anorexii si asi neuvedomuje ze sa bude citit ako motyl na klinike bez najblizsich a ked aj tak s tym neprestane tak sa uz nebude citit nijako.
Ahojte ja mam po mesiaci prve uspechy za sebou aj vdaka tomuto foru a skusenosti inych. Za posledny mesiac som schudla 5kg nie je to zatial vela ale myslim si ze je to akurat ja totizto nemienim hladovat a trapit sa. Takze este tych 5 dole a bude dost potom si to musim udrzat.
ahojte. ja som schudla za zo 72kg na 62kg, a to len tim, ze jete vsetko na co mate chut, len si date do ust mensie susto, a PREZUVATE min. 36krat. zo zaciatku to bolo protivne, ale teraz je to super. uz s tim zijem, zujem uz skoro rok. prednedavnom som mala zdrav.problemy, dostala som hormonalne inekcie, a pribrala som asi 8 kil, tak asi viete ako som sa citila. ale po prestani ucinkovani tej inekcie, som zacala znova pomalicky chudnut naspet. a to len zuvanim. jem vsetko kedy chcem co chcem..sami pocitite, ze ak zujete, zjete ovela menej.a zjadne obmedzovanie. tesim sa z kazdeho jedla. ked som nepoznala zuvanie, 3 roky som skusala aj nemozne a bez uspechu..a teraz som najstastnejsi clovek..a doprajem si aj obrovsku cokoladu proste vsetkoo..proste len vsetko pomalicky si vyhcutnavat a prezuvat. je to fantastickee. chudnut treba pomaly a vtedy je to navzdy. rychle chudnutia nemaju zmysel.
nikushka a mohla by si sa s nami podelit o tvoju dietu. dakujem ti.