komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

hellohello

velvet: no to tak byva ze clovek neje preto ze je hladny, ale preto, ze sa nudi, abo ze si mysli ze je hladny... tak drzim palceky teda :))

velvet

hellohello: :-) ziadna dieta. Zistila som,ze jem ovela viac,ako v skutocnosti potrebujem.
proste jem menej ... mensie davky...jem vsetko,ale vzdy si dam oovela mensiu porciu .. proste napr rezen: nedam si cely .. ale len mensi kusok a par zemiakov... vecer uz nejem vobec.., a sem tam sa chodim bicyklovat... (aj teraz idem na taku pol hodku). Vela stastia!

doremi

ja som asi pred 2 rokmi schudla 1Og asi za 6 mesiacov a chudnem dalej,odvtedy slo dole dalsich 5kg a som veeelmi spokojna

velvet

Ja som schudla DO nohavic :-)))) Nosila som ich minule leto a uz tuto jar mi boli malee a tesne,ze hroza! no a vcera som si ich len tak vyskusala .. ani som len nedufala a... su mi volne ... Tak ma to nakoplo:-))) zase chudnem s chutou :))

elvie17

poradte mi chcem robit modelku, vazim 53 kg, oukej prazdninky sa na vahe troska podpisali. ale na tych 53 kg nemam problem schudnut ale potom uz nic nepomaha....jem vlocky cele dni a stale mam tuto moju vahu..potrebovala by som aspon na tych 50 dat, vysku mam cca 175

majka_

ja som schudla 4 kg cvicenim a upravou stravy za mesiac. a som fakt rada, ze som ich vsetky nepribrala spat. chcem pokracovat s cvicenim dalej.

saritta

slniecko, pisala som tu poobede, ale nejak to tu neuznalo.. tak este raz... ja by som mala zaujem sa s tebou poradit a tak, takze moj email je saritta007@gmail.com

malinke slniecko

keby mal niekto nejake otazky alebo che nejake rady tak mi sem napiste vas mail a ja sa vam ozvem...=)

drzim kocky palce =)