kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
aj ja tebe:-), teda ak chces schudnut :)).
Ja dam dole take 4 kg a budem HAPPY :-)).
velvet: no to tak byva ze clovek neje preto ze je hladny, ale preto, ze sa nudi, abo ze si mysli ze je hladny... tak drzim palceky teda :))
hellohello: :-) ziadna dieta. Zistila som,ze jem ovela viac,ako v skutocnosti potrebujem.
proste jem menej ... mensie davky...jem vsetko,ale vzdy si dam oovela mensiu porciu .. proste napr rezen: nedam si cely .. ale len mensi kusok a par zemiakov... vecer uz nejem vobec.., a sem tam sa chodim bicyklovat... (aj teraz idem na taku pol hodku). Vela stastia!
velvet:
a cim chudnes? dieta? pohyb?
ja som asi pred 2 rokmi schudla 1Og asi za 6 mesiacov a chudnem dalej,odvtedy slo dole dalsich 5kg a som veeelmi spokojna
Ja som schudla DO nohavic :-)))) Nosila som ich minule leto a uz tuto jar mi boli malee a tesne,ze hroza! no a vcera som si ich len tak vyskusala .. ani som len nedufala a... su mi volne ... Tak ma to nakoplo:-))) zase chudnem s chutou :))
ja som schudla 4 kg cvicenim a upravou stravy za mesiac. a som fakt rada, ze som ich vsetky nepribrala spat. chcem pokracovat s cvicenim dalej.
slniecko, pisala som tu poobede, ale nejak to tu neuznalo.. tak este raz... ja by som mala zaujem sa s tebou poradit a tak, takze moj email je saritta007@gmail.com
keby mal niekto nejake otazky alebo che nejake rady tak mi sem napiste vas mail a ja sa vam ozvem...=)
drzim kocky palce =)