kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
ja som z 84kg schudla na 48 kg. prestala som ŽRAŤ a zacala som JESŤ !!
trvalo to 7 mesiacov.
Ahojte.Mam 18 rokov Ja som pred asi rokom...za rok schudla z 80 na 70 kg...pri vyske 170cm.......chcela by som schudnut aspon 5 kila ale nejde to vobec...rozmyslam ze nebudem vobec nic jest aspon mesiac dva.....a potom uz budem .....lebo inak to nejde dole :O(( mam z toho depky...uz neviem ako nedari sa mi vobec :O( a to brucho hlavne boky jak špek :O( boze moj je mi z toho zle...
ahojte ja mam 170cm a 52 kil chcela by som este schudnut na 50kil no v zime som mala 56kil chcel aby som vas este poprosit ci by ste nemohli mrknut do temy zapach z pupka vdaka
ja som už tolko krát schudla a pribrala,že sa mi to ani vypisovať nechce ale naposledy som od apríla schudla 9kg z 46kg na 37kg pri 152cm
ja som jedla po vecsine vsetko snazila som sa teda..lenze moj zivot je taky aky je takze sem tam v poslednom case dost casto na jedenie zabudam.
Ja som voľakedy schudla 18 kíl, zo 48 kg na 30 kg, ale to som naozaj nič nejedla, lebo som mala anorexiu, teraz mám znovu späť svojich 48 kg a ako "bonus" k tomu bulímiu :-(((
ahojte kocky =)
snazim sa schudnut ale ide to velmi pomalicky...som aj rada pretoze aspon rychlo nenaberiem spat kilecka...ale viete mi poradit nejake cviky na dosiahnutie viditelnych vysledkov?hlavne zadna cast stehien hned pod zadkom
moje miery su:prsia 101, pas 76, boky 90, zadok 103 a tie nestastne stehna 60...
mam doma aj steper aj stacionarny bicykel ale neviem co je lepsie a ci nieco z toho je aj ucinne na schudnutie alebo ci je len na spevnenie..
dakujem vsetkych babulkam za rady
janulienka si jedla vsetko? :))
skopirujem ti tvoj jedalnicek co si napisala vedla e nejako mi to tak nepride:
"R:salka caju+jablko
D:-nic
O:polievka
V:nic"
mne sa podarilo schudnut 90 dnovou dietou 10 kg (januar,februar)a potom este 5 kg. cize zo 75 na 60 pri vyske 175 cm. zatial sa drzim, dufam ze mi to vydrzi :)
ehm ako sa to mne podarilo?? sama neviem.. pretoze som jedal vsetko ako predtym...cvicit som akosi specialne necvicila to len take riadne ubehane leto a volejbal a akosi to slo dole:)