komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

salonka

Ahoj Karlička!Gratulujem k tomu úspechu!Aj ja som zašla na podobnú stránku a od roku 2008 nemám 20 kíl.Ešte sa teda chcem posnažiť vydržať.Toto by si mali prečítať aj isté dve dámy,ktoré prispievajú v inom okienku o Herbalife a zdravom chudnutí,no a sústavne napádajú tých,čo nejaký ten úspech dosaihli aj za pomoci týchto produktov.Ešte raz Ti úprimne gratulujem a závidím,lebo mám ešte ,čo doháňať.

karlicka

ja som od r.2005 už schudla 49 kíl :)
posledných 21kíl je v háji vďaka stránke -odkaz odstránený-
VĎAKA MIROVI VESELEMU-autorovi tejto stránky a vďaka super kolektivu,ktorý si pomáha :)

majkaaa

Ja som sa dostala z obezity na normálnu hmotnosť. Zdravou stravou,prestala som žrať,ale začala som pravidelne jesť. A veľa športovať,fitko,bicykel. Pri niektorých týchto príspevkoch sa mi pozastavuje rozum. Extrémne nízka hmotnosť je pre ľudský organizmus rovnako nebezpečná,ak nie dokonca viac,ako obezita. A čo sa týka tej estetiky, tak pohľad na obéznu ženu je rovnako nepekný ako na tú vychrtlú,ktorej trčia len kosti. Dokonca by som povedala, že tá vychudnutá vzbudzuje ešte väčšiu pozornosť a možno aj súcit. Ale určite nie obdiv.

miro.83

Mne sa podarilo z 95 na 65 schudnut pri vyske 176. Nebol som spokojny, vyzeral som ako anorektik (niektory mi vraveli ze ci drogujem, niektory ze by som mal zacat jest, ale pamatam si reakcie niektorych ludi co ma rok nevideli pozerali ako puci) tak som posilovanim pribral na 77 a teraz mozem povedat, ze som takmer spokojny ale chcelo by to aspon na 85 s precentom tukov 10%. Pocitam ze za dva roky sa mi to podari. Len musim menej hresit a obmedzit cervene vinno.