Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

syfilis

no to mas super. na tych vsetkych vysetreniach som bol aj ja. tie su uplne dopohody a nemas sa coho bat.pokial to mas uvodne stadium tak budes brat ten penicilin len kazde rano do svalu a potom mas cely den free. neboj to zvladnes. a kedy teda nastupujes

strach

Ahoj syfi.., co je lumbalka som si zistil, ale podla lekarky to mam v stadiu kedy este nemohli prebehnut neurologicke zmeny, tak mi to vobec nespominala, dokonca je vraj dost free nemocnicny rezim z dlhymi vychadzkami?? Upozornila ma , ze absolvujem neurologicke, ocne a psychiatricke vysetrenie. Snad nezistia , ze som uplny cvok :)))

drobecek

Prosim vas potrebujem sa s niekym porozpravat. Bola by som rada ak by sa mi ozval niekto na meil kto ma alebo mal syfilis. Potrebujem poradit. Prosim vas.

syfilis

este ti chcem napisat co ta caka. hned na uvod ti budu robit lumbalku. nebudem ti pisat presne co to je. to ti povedia v nemocnici. da sa to prezit neboj. mne ju robili tri krat. neviem v ktorom meste si . ja tiez nebudem pisat kde ale ked chces napis mi e-mail a tam ti vsetko napisem.

syfilis

cau strach. v prvom rade ti chcem napisat nemaj !strach!. Uz v mojej predoslej sprave som ti napisal ze aj na mna pozerali niektori presne tak ako na teba. ja som mal to stastie ze som mal skvelu lekarku ktora ma vzdy podrzala. co sa tyka rodiny ako to povedat. zalezi od toho aku mas rodinu a hlavne aky mas s nimi vztah. ja som to povedal hned a rodina ma taktiez velmi podrzala a mojapriatelka tak isto. tak sa drz.

.....

Ja len dúfam, že moje jediné pošmiknutie v živote nebude mať následky...(preto aj z tohto dôvodu nie som rada, ak mladý ľudia začínajú veľmi skoro pohlavne žiť a vystriedajú niekoľko partnerov..užívajú žúrky..opýjajú sa...),. ešte raz ti držím palce...potom sa ozvi ako to dopadlo.