Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

mumin

AHOJ : BOJIM SA,,, si myslim, že nemáš čo vyčkavať, pekne chod za lekárom a daj sa vysetriť,, ak nechceš priemo na odbornu amb. tak choď za svojoulekarkou a daj si vyšeteiť, BWR, RRR, HIV 1-2-0 TPHA - LUES,syfko ohlasi sa ti iste. ja som tiež trošku vystrašeny ale hadam vyliečia ma..

bojim sa:-(

neviem, ze ci sa mam bat alebo co...nasla som si dva vrediky medi pyskami a stehnom, isiel odtial aj hnis, neviem, ze co to je, ci sa mam bat alebo s tym ist ku gynekologicke, zalieva ma studeny pot, treba mi neustale plakat...myslite , ze to je syfilis?

mumin

ja som dnes zistil, že mám pozitivne BWR, skoro som dostal infarkt, nuš,, mám syfilis, dam sa liečiť, len dajako nechcem vegetiť v nemocnici..

syfilis

cau cau strach. tak som rad ze si to v pohode zvladol a z tvojho pisania je citit tvoju spokojnost. u mna to bolo take iste.prave minuly tyzden som bol zase na odberoch a tiez mi moja lekarka hovorila ze uz je to ako chripka. to bude asi tou modernou dobou. alebo tym ze sa viac vie o tejto chorobe. tak ti gratulujem k uspesnej liecbe a k tomu ze si to zvladol.

strach

Ahojte,tak zajtra konci liecbu...
Krystalickz penicilin sa berie pri pokrocilom stadiu, ay pri tretom sa podava tato forma priamo zilne, normalne je to do svalu nad zadkom 14dni plus pendepon pri odchode. Neverilib y ste kolko ludi z touto diagnozou tu lezi a kolko pribudne vzdy ked niekto odchadza a nie su to len homosexuali,ale aj heterosexuali, ja mam to stastie,ye sa v primarnom stadiu objavila rozeola a tak sa to dalo rychlo podchytit, dokonca viem komu podakovat, nakolko mi podla foto lekarka aj sestra potvrdili jeho preliecenie par tyzdnov pred mojim nastupom, ak tu je a mozno cita...Drzim palce vsetkym ,ktorych liecba caka a kazdi pripad je individual tak sa nedajte strasit, co by clovek pre vyliecenie neobetoval. Rad poradim a pokecam...

syfilis

ahoj dadi, nie doma sa neda. ja som sa tiez na to pytal lebo som radsej chcel byt doma. ale berie sa pri tom specialny krystalicky penicilin a pri liecbe mi povedali ze musim byt sledovany ci nahodou nedostanem alergicku reakciu. ja som to tiez dobre nechapal lebo doma by to bolo lepsie a rano vzdy by som dobehol a pichli by mi penicilin ale povedali ze nie

dadi

Ahojte mohol by mi niekto poradiť (mailom) či sa dá sifilis liečiť aj doma? Dnes mi volal kamarát a povedal že leží v nemocnici a má sifilis a ja som s ním asi pred 3 mesiacmi niečo mala.Zostala som s toho hotová lebo vlastne ani neviem aká to je choroba.bojím sa či to nemám aj ja.Prosím poradte.