Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
ahojte všedci,prosím vás mám na tých ktorý o tejto chorobe niečo vedia pár otázok...chcel by som vedieť,či sa dá sifilisom nakaziť aj nejako inak ako pohlavným stykom(sexom)?dozvetel som sa totižto o príznakoch syfilisu a strašne am to šokovalo.vraj výrus preniká malou ranou na pohlavnom orgáne a následne orgán stuhne,nastane vred.ničo vtom smere sa mi totižto stalo.teraz mám na postihnutej časti vyrážky...skútočne neviem čo mám robiť,niesom ani plnoletý ani neviem komu to mám povedať ale chcem si byť istý...prosím vás,môžte mi pomôcť?je možné že je to len niečo neškodné a ja si robím starosti uplne nadarmo?vpored dakujem :((
Vela o syfilise najdete na www.gamesters.sk
a ake su priznaky sifilisu????
Ahoj všetci...zajtra idem na krv...mam podozrenie,že mam syfilis.....no neviem ako to vdopadne...čo poviem v praci...a tak....držte mi palce!!!!
tak a v pondelok nastupujem do nemocnice aj ja. pisete tu nieco o 21 dnoch, ale moj manzel bol na prelieceni iba 11 dni a ja idem tiez len na 11 dni. ako to? ale ked to tak lekarka povedala tak to je asi v pohode, len ma zmiatlo tych 21 dni co tu spominate vsade.
cau ASI JE TO TU... tak to si dobre napisal ze asi. lebo vyrazky na intimnych miestach su priznakmi syfilisu ale nie KAZDA VYRAZKA znaci syfilis. to moze byt sto inych veci proste len nieco kozne. ak ti to bude pretrvavat tak treba ist na testy.
MISAK prepac asi som si to zle precital. drzim palce