Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

syfilis

cau konradz. Zaciatky syfilisu su roznorode, hlavne sa nemusia ukazat vobec. je to skryta choroba ktora sa ukaze ale nasledne na to "drieme" vo vnutri a neukaze sa. az potom vyrazkami. a hlavne sa utlmuje v tele ked uzivas nejake antibiotika na chripku ale inu normalnu chorobu. najlepsie je to zistit cim skor odberom krvi

syfilis

alzbee a elan. nikto tu neni zvedavy na vase blbe odkazy.
strach neviem ti takto poradit. neviem ci si uz mal pohlavny styk alebo nie. ked tak tak mi napis mail a tam pokecame detailnejsie

syfilis

lulu80 ja som mal vyrazky na penise ako take male prasklinky. niekedy ked som si to umyval mydlom tak mi z toho tiekla aj krv. ja som ich vobec nemal biele. potom sa mi take iste robili aj na chodidlach. v strede cervene a v okoli take bleducko cervene.

elan

hej ty 13-ročný už aj bez hanby utekaj za mamkou nech ti to skontroluje. inak prajem vsetkym syfilitikom príjemnú progresívnu paralýzu. je to dan za vašu promiskuitu a sexualnu nenažranost

lulu80

syfilis, mohol by si mi napisat ako vyzerali u teba tie vyrazky? tiez svrbeli? alebo boli take typicke syfilisove ako na obrazkoch?