Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
cau konradz. Zaciatky syfilisu su roznorode, hlavne sa nemusia ukazat vobec. je to skryta choroba ktora sa ukaze ale nasledne na to "drieme" vo vnutri a neukaze sa. az potom vyrazkami. a hlavne sa utlmuje v tele ked uzivas nejake antibiotika na chripku ale inu normalnu chorobu. najlepsie je to zistit cim skor odberom krvi
A ako sa prejavuje syfilis? v úplných žačiatkoch?
A ako sa prejavuje syfilis? v úplných žačiatkoch?
a co som mu zle napisala? ved pravdu..
hej ty 13-ročný už aj bez hanby utekaj za mamkou nech ti to skontroluje. inak prajem vsetkym syfilitikom príjemnú progresívnu paralýzu. je to dan za vašu promiskuitu a sexualnu nenažranost
strach: ked si uz v 13tich trtkal, tak ten syfilis mozes mat...
ahoj nesom si isti ci mam sifilis mam len 13 a mam taku ranku je to taky pasik na penise je to sifilis????
syfilis, mohol by si mi napisat ako vyzerali u teba tie vyrazky? tiez svrbeli? alebo boli take typicke syfilisove ako na obrazkoch?