Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

syfilis

Caute ludkovia.vidim ze pisete viaceri do mojho fora a strasne rad by som Vam vsetkym pomohol a poradil. mne to tiez zacalo vyrazkami a urcite ste si vela precitali aj na nete o syfilise ale NIE KAZDA VYRAZKA ZNAMENA SYFILIS a takto ked napisete ze mate vyrazku tak to nemusi nic byt.Viem a chapem ze mate strach ja som ho mal tiez ale najlepsie je ist koznemu doktorovi a dat si zobrat krv a potom sa vsetko uvidi. je to strach ale je to najlepsie riesenie

lulu80

Prosím radu skúsených!!!
Môžu teda naznačovať biele svrbiace vyrážky (tvaru ako hlavička špendlíka) na pohlavných orgánoch syfilis??????? Ďakujem za odpovede!!!!!
(dúfam, že to bude len mykóza)

jane00

pane boze, tvoj partner ma syfilis, spava s tebou a nepriznal sa ti ?? pane boze, to je co za idiota, ved by som ho zazalovala, to si si nic nevsimla, ze by mal nejake priznaky? nechcem ta strasit, vies ze je to pohlavne prenosna chorba rychlo utekaj aj ty na odbery, uz davno si mala ist, ked vznikli tieto problemy. a toho svojho krasavca kopni do riti

lulu80

ahojte! prosim vas poradte mi! mam nenormalny strach! pol roka mam nového partnera a od vtedy mam problemy. vyražky tam dole,ktoré svrbia, bolia a po natierani mi za niekolko dni zmyznu. moj partner, to ma tiez. dnes bol u koznej, kde mu brali stery a krv na testy na syfilis a AIDS. len teraz sa mi priznal, ze on to ma uz dlhe roky! strasne sa bojim, ze to bude syfilis! prosim poradte mi:
- vsade spominaju vacsinou jednu vyrazku. mne ked sa objavia, sa ich objavi viac. také male biele svrbiace bodky. Jezis, dúfam, ze to bude len mykoza alebo herpes!
Moze to byt syfilis? nemam nijake ine priznaky

zubejda

Ahojte, mam uplny stres, lebo neviem ci nahodou aj ja nemam syfilis. Je mi to cudne, lebo som s nikym okrem priatela nespala...no...ale tak...asi v polovici decembra 2008 sa mi vytvoril tvrdy vred ktory nebolel, iba ked som silnejsie potlacila. Mala som ho dlho, po niekolkych mesiacoch asi v marci 09 ma vred zacal boliet aj pri chodzi, praskol, vytiekol hnis aj s krvou a potom zmakol. Myslela som si, ze je to len obycajna vyrazka. No potom sa prasklina zahojila, vred bol makky a strasne bolestivy. Az niekedy v aprili sa uplne zahojil. No teraz asi pred 2 - 3 tyzdnami ma presne v tom okoli zacalo velmi svrbiet - holila som sa, mavam s tym problem, ked mi zacinaju rast chlpky, ze ma to svrbi, tiez som tomu nepripisovala velky vyznam. Ale stale sa mi to este nezahojilo, stale to svrbi, raz som si to uz rozskriabala az do krvi, chrasta opadla. Pred par dnami som si to opat strasne rozskrabala, tiekla mi z koze nie krv, ale taka priesvitna tekutina. Vcera pri sprchovani sa mi na tom mieste odlupila koza...mam to tym padom zacervenane, kedze je to taka rana. Je podlhovasta. Inak ziadne pupaky ani nic...Nejako som az do vcera z toho stres nemala, ale priatel mi povedal, ze sa mu objavila tiez taka tvrda hrcka nad konecnikom, ma ju asi 2 tyzdne, tak som zacala mat obavy...doktorke sa zatial neviem dovolat, tak prosim kto moze mi poradit?
Dakujem...

Bojim sa

Ahojte vsimol som si na mojom penise ze tam mam male biele vyrazky uplne male a ked som sa ucil v skole o syfilise dostal som strach neviete mi dakto poradit pohlavny vstyk som este nemal ved mam 13 ale vraj sa este pred syfilisom musi objavit vred a ten som ja nemal.