Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
Cau muddle. napisem ti moju skusenost. ja som mal vyrazky na penise a taktiez som isiel urologovi, ktory mi ani nezobral krv. dal mi antibiotika a nejake masticky a to bolo vsetko co spravil.) A az potom pri darovani krvi mi zistili ze mam syfilis a hned ma poslali ku koznej. takze moja rada znie ani nie obvodnemu ani nie urologovi ale ku koznemu treba ist. neviem z akeho si mesta ale skus mi napisat mail a ak nebudes odtial odkial ja tak sa skusim opytat svojej lekarky ci mi nevie poradit ku komu mas ist v tvojom meste.
zatial sa drz
meggy 10......Keby to bolo ako pises tak mi urcite nejde hrabnut......Skor ako sa priatelka vratila....som utekal k urologovi.....Uz iba pre istotu..Nikdy vzivote by som svojej priatelke nechcel takto ublizit......Ak by sa to stalo...neviem ako by som to zvladol..Stalo sa to prvy krat....a urcite posledny...........A keby ze mi na urologii nieco povedia .nikdy by som s nom nemal potom sex......lenze mne povedali ze vsetko je ok......a nic dalej......fakt by som ti neprial toto co teraz prezivam......Nie som nejaky kasanova a vzdy som si dokonca aj s priatekov daval vzdy pozor....A toto bolo 1 krat co som ......kaslat na to....
muddle sory ale tak ti treba ked sa hemzis kto ti pride pod nos a pritom mas priatelku a nehambis sa hemzit aj s nou a nic jej o tom nepovedat nezabudni ju NAKAZIT!
Zdravim .Neviem co uz mam robit..Potrebujem to uz niekomu povedat niekomu kto s tym ma skusenosti.takze popriadku moje tahanice z tymto problemom...No mam 5 rokov priatelku...Cez leto pracovne odisla .No a stala sa mi taka neprijemnost/prijemnost z kamaratkou......No Po troch dnoch ma zacalo palit a rezat pri moceni.....Skoro som sa od strachu potentoval.kedze priatelka mala byt este prec ..utekal som k obvodnej.......ta my vynadala....ze ako je to mozne v 21.storoci....ze to robim bez ochrany.Hanba jak svin....No poslala ma k urologovy......Ten ma celeho skontroloval..spravil mi vytery...na kvapavku,vselijake plasmy,chlamidie..atd.....Za tyzden som si mal zavolat.....No vsetko bolo v poriadku....Spadol mi kamen zo srdca...No bol som vytrestany.....No mal som dusenvny pokoj. Kedze som bol ok tak som prestal mysliet...No asi po 3 mesiacoch...Som si rano vsimol...ze mi z penisu vyteka nieco lepkave priehladne...Nepalilo ma len som mal vytok...:Zase som utekal k urologovy ktory...Bol fakt neprijemny zas ma celeho skontroloval.....Povedal ze testy my nespravi kedze mi ich robil nedavno ze mu to nikdo nezaplati ale ze mi spravi este kultivaciu mocu.....Aj tieto testy boli v poriadku...Stale sa mi to nejak nezda tak som este minuly tyzden skocil k obvodnej ze mam stale pocit ze mam vytok.....A ona ze to mam z tych nervov........Ze krv mi nezoberie..nema preco.......No mne no furt nedalo... Zavolal som urologovi este raz a ten ma dost neprijemne odpingol..Ze uz ho to nebavi a ze taketo veci ked tak riesi hlavne kozny.......Dal mi listok........Hned som utekal zase ku koznemu rano........Po dvoch hodinach vysla sestricka ze oni iba objednavaju..Super...som si povedal...A potom som si pozrel na internete kedze som nepozeral co vlastne robi ten kozny naviac ako urolog..a zistil som ze sa vobec nezaujima o syfilis.....Precital som si nejake clanky..no a ide mi hrabnut....Vyrazka na genitaliach.....No a teraz som si spomenul ze som mal bielu hnisavu vyrazku na penise co som mal tak pred mesiacom...nie na zaludi ci na predkozke......ale zvonkajej strany na kozy......No mal som ho tak tyzden.....Teda tak 3 dni bol biely potom som ho vytlacil a zahojil sa..Vtedy som si povedal ze je to z tepla..Kedze som bol vysetreny pred mesiacom kaslal som na to....No potom som sa jeden den miloval z priatelkov.. a rano som stal napuchnuty bolestivim trieslom......Osobne si myslim ze to bolo po tom natahovani.........No a mojim dalsim problemom..no ten mam dlhsie takze neviem.....Mavam akokeby medzi zhybmi medzi nohami vystipane od potu plus normalna vyrazka....Mam to aj teraz.......Minuly som zase trocha prechladol....a zas neviem ci z toho alebo nieco ineho mam obojstrany zapal spojiviek.........Mna uz ide drbnut..................Ku koznemu idem cez tyzden.....:Volal som aj dotycnej kamoske...:Ta vraj nikdy ziadne problemy taketo nemala a ze aj nedavno bola na preventivnej prehliadke kde jej brali krv a vsetko mala v poriadku.....Je tomu viac ako 3 mesiace...Problemy nema ani moja priatelka...:Takze fakt neviem ci som fakt uz magor alebo nie
Mne bol syfilis zistený v treťom tehotenstve. Po desiatich rokoch manželstva sa mi zrútil svet. Nikomu neprajem zažiť ten pocit, keď mi to gynekológ oznámil. Ten strach a hanba ma úplne položili. Pýtala som sa prečo ja, veď som spala len s manželom! Paradoxne odvtedy ľutujem, že som si v mladosti viac neužívala. On si užíval predo mnou aj po mne!
kokso ale vas tu je s tym syfilisom. asi pojdem na test... nikdy nevies
Mohli by ste mi dakto poradiť mam 18 rokov a nedávno sa mi na penise objavila taká malá chrastička ale postupne sa zvedšuje, a keď si ju odtrhnem ostane tam take červené miesto a chrasta sa zvedší, pohlavny styk som ešte nemal a tak neviem ako sa to tam dostalo,... mohla by to byť nieaka choroba alebo mam počkať Či to časom zmizne a ak nie tak potom navšívyť doktora? Ďakujem
cawte...mam taku vyrazku na penise podobnu prvemu priznaku syfilisu...niesom si isty lebo pohlavny styk som este nemal...chcel by som sa spytat ci to moze byt ten Syfilis?:)thx za odpoved