Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
Ahojte, po dlhej dobe som sa k vam opat dostala, a som nesmierne stastna, ze mne dopadli vysledky dobre:-)vlastne ked raz schytate syfilis, mate ho uz navzdy!!! Ja som sa stretla s velmi milym doktorom(kozny), ktory mi znovu spravil vysetrenia, ale to cakanie na vysledky vas vytresta navzdy a sam sebe si slubite, ze taku hlupost uz nikdy neurobite. Vsetkym vam zelam, aby vam to dopadlo dobre a ak to uz dostanete, naucite sa s tym zit, tak ako aj mi ostatni!Nebojte sa, prezijete pocit hamby, otazku preco prave ja?, liecbu kde si budete mysliet, ze ste jediny ktory to ma....vsetko:-) Drzte sa! Ak, tak rada poradim.
kkkjhmghkh
Fuuuha .ale som si odychol....Zadne syfilise ale iba nejake Ureoplazmy........Tie ktore my urolog nezistil.........Takze doporucujem Urcite kozny.......ak ste petrzky tak na 4.poschodi v poliklinike na sustekovej...Mily doktor mila sestra....Najlepsie je sa objednat presne na cas.......nemusite tam cakat....a mozno sa aj nedockat......
hmm pondelok..vysledky ziadne.....cakam do stredy...Neuveritelne nervy...Nemozem sa ani pozriet priatelke do oci...kurnik sopa...
Muddle: ja sa tak teraz citim... ako keby ma vyhodili nahu z vlaku na Sibiri...
Neboj, dopadne to dobre, a ked nie, tak to bude dobre...
Cafte...takze aj minulom uistneny u kozneho mi to nedalo...Asi som fakt magor....ale podla mna nie....Objednal som sa na komplet este raz vysetrenia,kedze kazde rano som mal stale vytok a momentalne ma boli aj v podbrusku a stale chodim curat....Vysledky v stredu no uvidim......Zajtra skusim zavolat aspon co z krvou...Drzte palce...keby to zle dopadlo tak sa mi komplet zmeni zivot a budem sa musiet asi odstahovat na sibir...
zdravim, asi pred dvoma mesiacmi som mala sex s chalanom co to celkom rad strieda..mala som aj trochu zdurenu jednu uzlinu niekde tam v panvovej casti, ale nie som si ista ci pred tym sexom alebo po nom..hned na to som chytila zapal mechura, ktory mi liecili antibiotikami, z ktorych som chytila mykozu, ktora ale nejako presla sama po par dnoch...asi po tyzdni sa opat vratila, ale kedze som bola v zahranici a nemala som moznost navstivit svojho gynekologa, kupila som v lekarni nejake trojdnove volno predajne liecivo na tieto ochorenia...potom bolo v tomto smere vsetko v poriadku...ale teraz nedavno som na tele spozorovala take male zvlastne vyrazky..moc nesvrbia, len velmi obcas..mam jednu na dlani, pod prsnikom, dve na jednom ramene, jednu na druhom a jednu v krizovej oblasti...a ako tak googlim, celkom sa obavam..navstivim koznu hned ako budem opat doma, to je jasne..ale aj tak by som vas poprosila o nejake rady...a este k tomu..aby nebolo malo..asi tyzden po "tom" sexe som dobrala poslednu tabletku, potom som vysadila antikoncepciu...menstruacia prisla ako mala ...ale teraz uz vyse dvoch tyzdnov meska (tehotensky test negativny).. moze to mat nejaky suvis?
Takze som sa nakoniec po tych vsetkych doktoroch dostal ku koznemu....A mozem povedat,ze to bolo asi jedno z najprijemnejsich stretnuti zo vsetkych ktore som vdaka tomuto problemu absolvoval.Neviem ako su ostatny kozny ale tento nez sa na mna pozrel vsetko mi pekne vysvetlil co a ako..asi 30 minut sme sa iba rozpravali..Kozny je prvy doktor co s Vas bude pytat konkretne na veci..Co je super.....Nasledne sa vas spyta z cim mate problem..Ja som mu ukazal veci ktore som si sam odsledoval...Kedze mu nic napripadalo zvlastne..povedal ze ak som absolvoval urologa..je na 98 percent iste ze tie vysledky v poriadku.....Spominal som mu ze som cital nejake clanky o pohlavnych chorobach na internete a podla toho mam urcite vsetky ..A povedal ze NA INTERNETE sa skoro kazdemu laikovy zda ze ma priznaky.....ze z toho moze clovek aj z magoriet....A to ma iste pravdu...
Na sebe som to pocitil..
Do nicoho ma nenutil ,dal mi svoju navstivenku a povedal ak sa mi nieco nebude zdat nech sa kludne objednam ale podla neho je to iba nervove....Tak ako vatcsina co k nemu ludia chodia..Tak isto si precitaju nieco na internete..a miesto toho aby sli rovno ku koznemu tak sa doba trapia a predlzuju si nervy a nakoniec aj tak pridu....Zle je na tom ze 1 z tych 10 je naozaj chory a prichadza neskoro.....
Ak niekoho zaujima cena,,tak co mi povedal doktor..Komplet vsetky vysetrenia stoja okolo 35 eur...chodte ku koznemu
muddle ja neprajem nikomu nic zle prajem vsetkym len skore uzdravenie tu ide o to ze mas priatelku a toto jej dokazes urobit a potom sa bojis? a ked si isiel na vec s kamoskou tak si sa nebal? uz je neskoro moj zlaty. keby to spravil moj priatel tak leti tam odkial prisiel..