Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
ahoj som infikovana a som v druhom štádiu ochorenia. Dnes nastupujem na liečbu a zaujímalo by ma,či je treba v nemocnici absolvovať neaké vyšetrenia (očné,interné,psychiatrické apod.). Lebo som sa niekde dočítala,že to je dobrovolné.
Na internete som našiel testovacie sady na syfilis, chlamýdie i test mužskej plodnosti na www.mirates.cz a tiež na chlamýdie, kvapavku (Gonorrhea), HIV a iné choroby na www.hiv-tests.eu
tak že mám to za sebou,výsledky negatívne:-),naozaj mi odlahlo,len teraz zostáva zistit čo bolo na príčine tých neobvyklých javov,znížená imunita? ...doporučenie pre všetkých!!!! ked sa Vám niečo nezdá tak kludne chodte k lekarovi a žiadajte vyšetrenie vč, odberu krvi,lebo ked začnee samodiagnostiku tak sa ocitnete na psychiatrii...čo sa mne pomaly stalo
Ahoj syfilis, prosim ta mam otazku ked som po prelieceni touto chorobou mohol mozem mat pohlavny styk so svojim priatelom aj pocas menstruacie bez obavy ze by som ho nakazila????je moja krvpre neho nebezpecna?vies keby sa nahodou stane ze s nou pride do kontaktu? dakujem ti
ahoj bojovnik,takze celkovo som byvala stale chora stale ma bolelo hrdlo,a hlava strasne ma bolela hlava.na zaciatku je to tak ako tu pise aj syfilis.objavi sa ti vred tazko definovat ako to vyzera, mne z toho nic netieklo,ale svrbel co je divne lebo vraj to nesvrbi...casom samozrejeme zmizol nejaky mesiac tam bol.a zduria sa ti uzliny bud na slabinach pri nohach aalebo inde.Dufam ze budes zdravy, nezelam to nikomu tazko sa s tym zije hlavne ked si slusny clovek.drz sa a daj vediet
nervozita stúpa...skuste mi čo ste prešli už s nejakou tou chorobou popisat príznaky podla čoho ste usudili že to nie je s vami v poriadku
Ahojte, som po preliecenom syfilise mala som hodnotu okolo5000 titerov.nasledne na to som bola po 3 mesiacoch na kontrole nic mi nepovedali asi to bolo ok teraz som bola znova bolieva ma hlava, a mam boleve aj hrdlo boljim sa ci som sa z toho naozaj dostala, mozno len hystericim kvoli tomu ze ten kto sa raz popali si potom uz aj studenu polievju fuka.mate tu niekto skusenosti s tym ze vas bolievala hlava ale testy boli ok? dakujem
no som tu opat.no chcem sa len pochvalit,ze vysledky boli negativne,zatial je to ok.a test sa ma opakovat este o 3 mesiace.dakujem inak za rady.
mam podobne problemy..a po roznych diagnozach...herpes,chlamýdie...na silu som si nechal vyšetrit krv na BRW a čakám,tak Vám poviem že samodiagnostikovanie je strašná vec..je dobre že je tolko informacii na nete...výsledkom toho sú hadam štyri prebdene noci..studený pot..stihol som preverit všetky partnerky za posledných 5 rokov...boli tri a všetky sú v poriadku...mám sa obávat?...odkaz:syfilis skus mi odpovedat na poštu
Ahojte, pre vsetkych tych ktory si nie su isty ci su chory alebo nie su a nechcu ist lekarovi, existuje test na tuto chorobu da sa objednat na nete www.najdarcek.sk nie je drahy a je na 100% ucinny nakolko aj mne ukazal to co soom vidiet nechcela.Dufam ze som niekomu pomohla.Budem sa za nas vsetkych modlit.