Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Aj ja sa teším na Vianoce Myis... :)) však viem, že som hypochondrila a bolo to zbytočné a vyčerpávajúce, preto do teba rýpem, aby si to nerobila :)
Vlamonka aké minerály berieš? aj ja chcem :-)
Ahoj Vlamonka, tak ti gratulujem a nech to vydrzi. Ja sa uz inak veeelmi tesim na Vianoce, milujem Vianoce. Kto sa tesi??
Ahojte baby..Dlho som tu nebola , tie mineraly asi zaberaju , nechcem urieknut...xixix Spominate tu ALOE VERA..aj ja mam doma , no je uz otvorene asi tri mesiace , neviete ci bude este dobre? Lebo tam nepisu datum spotreby , hadam asi aj ano...Renatulik , zdravim aj teba a nezabudni na tu chatu...uz sa tesim...Monika
Ooo, ty siska, koho tu minule chytal hypochondrizmus, ze mas sm? Som rada, ze ti bolo fajn, ja upratujem, lebo je to tu ako po bombe.. Teraz sa to uz lepsi. Nabuduci tyzden by som uz mala mat vysledky z magnetickej rezonancie, to bude zabava par dni pred tym :-)) Lenka, este nad tym nerozmyslam moc, co mam kupit, teraz ma zaujimaju tie vysledky a nic ine mi hlavou nebeha :-((
Ja na vas myslim kazdy den a tesim sa vzdy ako popiseme a povzbudime sa.Pa.Ak sa bude dat,tak sa vecer ozvem.
Ahoj Lenka, som rada, veľmi si ma potešila, ako si na mňa myslela - som si čítala, čo ste popísali :))
Ahoj ooo,tesim sa,ze si spat a v poriadku,poriadne si oddychni.Cmuk.My ideme az dnes na cintorin,nedalo sa skor,tak som trosku smutna.Pa.
Čauuukyyyyyyyyyy :)))) už som tu, spokojná a unavená... baby nič mi nebolo, akurát mi hlava trešila z cesty tam, lebo tá kamoška je otrasná šoférka, ale bolo to zaujímavé a dobré, niektorí fajn ľudia, takže to išlo. Od rána do 8 do večera do 7 sme ťahali, takže si idem oddýchnuť, lebo zajtra trandím aj ja do práce... Kde je Soravia? Dúfam, že sa neotrávila tým Xanaxom? Baby vy tu všetky pijete tú Aloe vera? Žeby som sa na to dala??? ROzmýšľam nad tým veru... hm.
A Myis ty toľko vitamínov a výrobkov poznáš, že až... je ešte niečo, čo si neskúsila? A vidím, že ťa zas chytá silný hypochondrizmus, už ťa vybijem :)))
Jarik urob tak ako ti tu radia kocky,treba ist k neurologovi a on ta posle na EMG vysetrenie,kde ti potvrdia alebo vylucia tetaniu.Podla toho co pises ju zrejma mas.Najhorsie je,ze to nemusi byt len tetania ale aj panicka porucha,ktoru mam ja.Trapim sa s tym ako som pisala 7 rokov.Boli aj lepsie aj horsie casy.Teraz mam tie horsie,potvrdili mi tu tetaniu a dali mi na nu lieky.Skoro vobec nezaberali,dokonca mi bolo horsie.Ak ti neurolog povie,ze z jeho hladiska je to o.k.,tak ta posle k psychyatrovi.Nie je to o tom,ze by si bol blazon ale na tieto stavy vie psych. lepsie skombinovat lieky a podrobne sa tou chorobou zaobera.Najprv to cloveka nastve,ze ved nama problemy,ale je to o niecom inom.Trpi tym aj vela muzov.Zalezi na akeho lekara natrafis a co ti vlastne zistia.To si este dobry ked zvladas trochu cvicit,ja ked nieco robim,tak ma to strasne vycerpa a zle sa mi dycha.Ja som bola aj v stavoch,ze som sa zobudila a tak mi bolo zle cely den,ze som nebola schopna existovat.Strasne tocenie hlavy,zle videnie,pocit na zvracanie,vsetko ma bolelo atd.Musis s tym nieco robit.Mne teraz psych.nasadila sice troje lieky a nie je to zatial bohvieco ale aspon existujem okolo maleho doma.Este ale neviem niekam cestovat a pod..Na to mi je este blbo.Je to aj strach.Za tuto chorobu sa nemusi clovek hambit,je to normalne ochorenie a nemozeme za to.Myis,vsetky potrebne veci si kup a oblecenie az tak neskor,ked uz budes podla UTZ vediet pribliznu velkost a staci ti tak po 2-3 kusy.Ked sa narodi,tak dokupis co budes potrebovat.