Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahojte babujky.Ja som mala tiež perný týždeň, dnes ešte čosi porobím doma, no teším sa na zajtrá, budem- aspoň sa chystám trochu vegetiť.
Myis dobré je určite aj keď úplne nenynechať všetky lieky,aspoň ich skombinovať s vitamínmi ako radil RNG.
myis máš aj nejaké skúsenosti s tými ryb.olejmi?Ja som pila tiež Aloe, no nie broskyňovú, mala som 100% extrakt, bol fajn, no nebrala som ho dlhodobo,(ale asi zas začnem).Mne zistili akurát tetániu, a na tie borel.a chlamídie som bola preliečená. Das is alles.
Myis, začala som mať také hnusné stavy aj cez deň, čo predtým sa mi to nestávalo(prišlo to iba večer)no na druhej strane, nemávam tie stavy až také silné - nevie teraz, či som na tom istom, no môj muž tvrdí, že dopĺňaním minerálov a vitamínov privádzam do tela potrebné a chýbajúce veci, a tabletkami bolesť iba potláčam. No výsledok sa nedostaví po 1-2 týždňoch.
Treba sa o nás starať ako o rastlinku, ktorá keď je zvednutá,treba ju najprv zaliať, a keď sa preberie neznamená, že je v poriadku, no treba ju neustále zalievať a venovať jej pozornosť-tak je to aj s nami, musíme byť vytrvalé, a veriť, že sa nám polepší. Myiš, nezaoberaj sa keždou bolesťou, lebo Ťa trafí, ja keď som sledovala aj to čím môžu vznikať silné tlaky v hlave, potom som ich mala ešte silnejšie. Dnes som myslela, že mi niekto do nej vrazil- a tak surovo som tú hlavu ignorovala, až jej neostalo nič iné iba nebolieť.
Lenka mám s Teba supeeeeer pocit, akoby sa Ti pomaličky vracala chuť do života,verím, že Ti liečba zaberie-dúfam, že konečne aj doktor prstúpil seriózne k Tv. stavu-no aj keď máš s malým dosť roboty, na druhej strane ťa astoň odpúta od :-( myšlienkvých pochodov. Pekný deň všetkým a Myiš nech Ti to rýchlo ubehne. Večer dobehnem, pokecáme.
Prajem pekny den jasne,ze vsetkym TETANICKAM ako vzdy.A ludom ktory z nas robia psycho len tolko:Cloveka ked nieco boli,tak ho boli,bolesti sa porucit neda,len bolest potlacit tabletkami,alebo ju ignorovat.Ale nie stale sa da bolest ignorovat.A kto to nevie pochopit,tak je sam psycho.Pa.Lenka,ja sa mam celkom ok,pis som Ti mail.
Pekne sobotnajsie rano a cely den prajem vsetkym.Myis moja ta este aj v sobotu pracujes?Ved z toho maleho nude nakoniec vorkoholik,ha,ha.Chuda ooo,travit cele dni na skoleni,musi byt unavena.Ale my sme s nou a uz sa tesime ako sa nam zajtra ozve,ze to dobre zvladla.Ako sa mate kocky?Ja som dost otapena a nic sa mi nechce len spat a spat,no ale pri malom to nejde.V pondelok hned rano ma caka gastro zaludka,ked mi to robili naposledy,tak som povedala,ze uz nikdy,ale musim.Hned ma prejde chut na vsetko len co si na to spomeniem.Bleee.
Ahoj Lenik, dik za emaily, velmi si ma potesila, bola som s mojimi najlepsimi kamoskami na nakupoch a teraz som dosla, musim do vane, lebo smrdim ako tchor.. Zajtra do robotky trandim. Kde ste vsetci?
No co je kocky,kde ste?Dnes je tu nejako mrtvo.Asi mate tazky den.Tak sa majte.
Prajem pekny den TETANICKAM,vsetkym.
Teda: imitransport@imitransport.sk.Pomylila som sa predtym.
Dobre rano prajem vsetkym.Myis moja,ty si sa zas na co nechala navnadit?Zato,ze mas tie bolesti,tak to nemusi byt zrovna to,co si sa nove docitala.Ved vies,ze aj pri tetanii su tieto bolesti normalne.Ja viem,ze patras po vsetkom co ti je ale nie je to dobre.Len sa zbytocne budes zaoberat dalsimi vecami a budes nervozna.Myslim na teba a ak by si chcela,tak mi napis na mail,chcem ti nieco dat vediet ale nie tu verejne.imitransportvimitransport.sk.
Ale do boha, ze by to ziadneho z tych doktorov nenapadlo, co som videla?!
Ale sedimentaciu som mala vzdy dobru, myslis, ze na tom by sa to neukazalo?