Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

ooo

Juj Myis tak to som zvedavá, či to bude dievčatko či chlapček, to je strašne vzrušujúce, hneĎ daj vedieť :)

myis

Caute kocky, dnes by som sa mala dozvediet, co to bude, ci dievcatko alebo chlapcek.. Ivanan, mozes to este raz napisat, co ti tak pomohlo, ja si to skusim tu zohnat, prosim? Lenka, u nas to naozaj musia robit nejakou starou metodou, ja som sa hrozne bala pred tym gastrom, ale bolo to prijemne vysetrenie :-0 Som prekvapena, ako to u nas robia, preboha? Naozaj sme za opickami, trochu.. Poriadne sa napapkaj teraz! Vlamonka aj ja zacnem brat, uvidime. Mne je celkom fajn dnes, uvidime ako mi bude pocas dna.. Pekny den, kocky

ooo

ja beriem len to MagneB6 a trochu sa snažím Zelený jačmeň, ale je to hnus... No Lenka a aké sú výsledky? Samozrejme dobré, že jo? :)

Vlamonka

A este nieco..AHOJ MYIS...Dakujem velmi pkne , dufam , ze to fakt vydrzi..Inak aj ja milujem vianoce , ked je sneh , vonku poriadna zima a ty sedis dnu pri kozube , stromcek krasne svieti..proste pohoda...

Vlamonka

Odkaz na NEZABUDKU...Ahoj dufam , ze to napisem spravne. Dovozca je uvedeny -Forever Living Products..Vyrobok sa vola ALOE BERRY NECTAR..A je to v bielej bandaske...

Vlamonka

Ahoj ooo , beriem VAPNIK HORCIK A ZINOK...a k tomu MAGNE B6 , este sem tam vezmem Bkomplex..a to je vsetko..sKUS , DUFAM , ZE TO POMOZE AJ TEBE....PRAJEM TI TO TEDA AJ VAM...

zufala

Dobre ranecko prajem vsetkym.Prave som sa pred chvilou vratila s gastra,fuuuj.Snad to uz nikdy nemusim absolvovat.My tu v BA mame krasne slnecne pocasie,uvidime dokedy,Drzte sa v praci aj mimo nej a nech je vam fajn.

ooo

Ahoj dievčatká, Ivanka veĎ som vás aj pochválila ako ste na mňa mysleli... Ja si idem skúsiť objednať tie produkty od RNG, idem zavolať do tej predajne asi, tak dám potom vedieť, xixi

ivanan

ooo Ty náš hypochnder, už si nám chýbala.Nemôžeš na nás povedať ani pol slova , tak sme Ťa vyspomínali, že sa Ti muselo poriadne čikotkať.ooo tie mineráli som Ti písala minule, ktoré sú dobré, odporúčal ich aj RNG.je to zmes minerálov na kosti s vit D+( už si to zapíš za uši, a zajtrá kúp) no to Ti už bude ale poriadne super, ale nezabudni sem prísť medzi nás.
Myis o tých postojoch čo majú neznalci voči našej chrobe je strašne veľa, pre nich to nič nie je, nevedia Ti pomôcť,vraj sa to liečiť nedá- a k tomu všetkému máš byť pokojná-haha.Niekedy s tých stavov môžme fakt myslieť , že máme nádory po celom tele- ale na druhej strane nemôžme hypochodriť, však ooo, lebo to nevedie nikam a vôbec nám to nepomáha. Takže babulky dobrú nôcku, stále na vás myslím , aby vám bolo zajtrá lepšie a mali ste pekný deň.:-))