Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
OOO ty si presne ako ja.Tiez myslim na ludi,s ktorymi sme tu boli nejaky ten cas v kontakte a zrazu sa neozyvaju.Snad jej tie lieky pomahaju a tak nema potrebu si to pripominat,priala by som jej to,bola zlata.Myis minule spominala,ze z roboty nemoze pisat na forum a ja uz horim nedockavostou co nam povie,ci chlapcek a ci dievcatko.Musime ju navnadit aj na ine myslienky,ja jej dam studovat choroby,len si tym zle robi.Radsej citat rozpravky treba,pripadne si pozriet nejaky erotikus film a pod. alebo si zalalakat,no nie?My mame vdaka malemu tiez vela hraciek,kniziek a aj obleceni z macko pu rozpravky.Idem pozerat susedov,ak sa bude dat,ozvem sa.Pa.
SORAVIA sakra kde si? Nemáte niekto na ńu mailovú adresu babeny?
Myis však mňa z teba šlak trafí už... leukémia??? To by ti teda už fakt boli zistili prosím ťa, už pri prvom krvnom teste by to bol poplach!!! Spamätaj sa moja zlatá, lebo to nedopadne dobre s tebou. Čakáme na výsledky s tým bábätkom...
Ja Macka Pu čítam (resp.pozerám obrázky), fakt :) Minule mi ho Peťo kúpil, lebo som na neho naliehala asi dva mesiace a nakoniec pochopil, že to myslím vážne, to ohromne som sa tešila, aj segrin priateľ si to celé naštudoval :)))
mne tiez zase prisja nejaka posta,ja Ti opisem mail ktory mi vracia moje maily pre teba,jeden som otvorila,ostatne neotvaram.Paaaaaaaaa
Mariaa,asi 10 minut som sa snazila poslat ti mail,naozaj je tam nieco zblbnute,asi s tym volaco robia.Uz mi to odislo,snad to dostanes.Idem s malym na chvilu von.
Neviem moja preco ti to blbne,mne to odchadza normalne.Nie je mi najlepsie ale skusim ist s malym aspon tu pri dome von,nech sa vyvetra.Ja zase 2x pisem toto,neviem co sa s tym deje.
Prajem pekny den,vsetkym...........,Lenka ja sa nemozem zase k Tvojmu mai..,dostat,nechapem to.To robi aj Tebe?Inak uz som poobede,porobila,co som chcela,a teraz som chcela prec.m.a odp.ale nejde to.No,nam, by asi prospel kazdej ten Macko PU.......
A myis,ty uz nic o chorobach necitaj,otvor si macka pu alebo inu rozpravkovu knizku.
Ahojte,zase som s malym na hodinu zaspala a je mi fasa.Ale to sa upravi pomaly.No ooo vysledky nastastie nepotvrdili helikobaktera ani streptokoka, ci inu potvoru,mam len podrazdenu sliznicu,nieco mi na to dal.Je to dost hruba hadica a aj ked ti nastriekaju hrdlo takym umrtvovakom vsetko citis,myslela som,ze si to vytrhnem ale ked uz je to nizsie,treba dychat a vydrzi to clovek.Trosku ma boli teraz ked preglgam.Myis,to je super,a to sa da uz tak skoro zistit pohlavie?Mne tvdili,ze nie a dozvedela som sa to az po 5-tom mesiaci.Alebo ak ano,moze to byt este zle vidiet a casto je to inac.No ale ty nie si v SR,tak tam maju asi lepsie stroje.Daj hned vediet,ja som napatejsia viac ako ty tusim.Tesim,tesim.Zatial sa majte pekne kocky.