Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Cau Soravia, ty kuku, kde sa flakas? Kamosky tu zanedbavas.. hee.. Kolko mg beries toho Xanaxu?
Ahojte baby, nepisem vam..nejako nestiham. starsne byvam ospala a spomalena.
z toho xanaxu len spat..ja neviem asi ho vymenim..nevladzem byt s malou hore..a som apaticka vsetko mam na háku...
Vidim, ze vy ste v celku fajn.
to je dobre len tak dalej snad sa niekam dostaneme:)
Inak ako sa zmenilo pocasie tak mi brní pol hlavy...ale iba pol:))haluz...
ale si zvykam a ucim sa s tým žit.
paaaaaaaaaa. som prisla z prace tak idem schrupnut:((
Ja viem, ze su zlate, ale ako hovoris, zdrave je zdrave.. A moj priatel je na toto strasny chuj, on neuznava, ze by sa malo postihnute dieta narodit, vraj je to trapenie a podobne.. No, ako hovorim, na taketo veci je on chuj (s prepacenim)
Lenka, ja moc mlieko ee, ale keby bola zemiackova, mnam. Ooo, vies, to meno sa musi hodit k priatelovmu priezvisku a to je dost tazke.. Ale rozmyslam
ja som robila s postihnutými deťmi, aj s takými, čo mali downom syndrómi, tzv. davníci :) a to keď sa vydarí, tak to je niečo nekonečne chutné... Asi by mi nevadilo mať také dieťa, aj keď teda zdravé je zdravé, to je jasné.
Tak ja tiež nie som nejaká extra kuchárka, iba keď mám náladu... ja celkovo neznášam robiť niečo nasilu a na príkaz... Tak teda Dominik nie, tak premýšľam ďalej... Čo tak Adam alebo Alex?
Myis moja,vobec nie si kripel,to si nesmies hovorit a ani len o sebe mysliet,bude lepsie uvidis.Male ti da obrovsku energiu a prides na uplne ine myslienky.Ty nie si na tom tak ako napr.ja,tak sa nicoho neboj.Ja dnesok zatial zvladam,mozno vdaka novej liecbe ale velka zmena to este nie je,to chvilu potrva.Ale som vdacna aj za to.Robila som mliecnu cesnackovu zemiackovu polievku/a to po prvy krat/,krstna mi dala recept.Podarila sa mi mnam,som zvedava co povedia na nu muzi/otec,brat a manzel/.Takze iba take lahke jedlo.Mozno este nieco vymyslim ked stihnem popri papierovacke a ked sa maly zobudi.Nemysli si,ze mna bavi varenie,to je obrovsky omyl.Kym som nezacala zit s vtedy este partnerom,vedela som len nejake zaklady.Ale musela som a aj sa musim ucit nove veci,robim to pre rodinu,mne by stacil aj rohlik.Zatial sa mi dari.A aj maly si pochvaluje.Drz sa.
a najma to, ze ja som taky kripel :-))
A co take dobre varis, Lenka? Ach, keby mal mne kto navarit :-)) Ja najradsej upratujem, ale varit, to teda nie.. Ja som tiez rada, ze to moje ma vsetky nohy a ruky, velmi som sa bala. Najma ked testovali ten Down Syndrome
Bratranec ma Dominika, tak uz nemozem.. Musim nieco vymysliet. Sandokan, haha? Ako sa dnes citite??