Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

soravia123

No tak, co nas zdochlinky tu obháňaš..bež na pokec tam su zdravé a milé pipenky..čakaju na teba..môžeš ich vyprášiť jednu za druhou...
je mi cudne- naco si teda tu?
ale ti poviem sex s tetaničkou neolutujes:))))))))

soravia123

Hej, ved pod vyskusať ci dostanem krc- možno by si ma aj z tej tetánie a tocakov dostal:)))
a ak by sa mi tocila hlava tak len z rozkose Zdenulko:)
To môže byt sranda sex so zdenkom: a vtom krč..príde sanitka- oddeluju nas. berú na RTG..Zdenko vo mne..už si sa spravil???
Inak sex milujem..a pomaha mi..
ked som mala záchvat tak som mavala problem s orgazmom..ale teraz si to vychutnávam..
dakujem zdenko- si ma navnadil

zdeno70

Ale mate teda krasne vyjadrovacie schopnosti! To ste akoze vzdelane,alebo olavske ciganky??? Vidno,ze Vam nic nieje ,ked mate taketo "krasne" reci a okrem hypochondru myslite,len a len na VTAKOCH ! Dufam,ze ste nezvlhli .Pamätajte nato,ze ste chore a velmi. Sex s tetaniou si nemozete vychutnat,ved ako??? ... Nedajboze dostanete krc tam dole a uz je na svete hotova katastrofa ( myslim pre partnera). Takze nato pozor a VELKY!;-)

ivanan

Baby čo je to za choroba zvaná zdeno? Nepoznám ju, ale určite je nevyliečiteľná, a niet jej pomoci.Takže nestojí za reč sa o takých xy rozprávať.-takej chorobe už ani doktor nepomôže.

soravia123

Zdenko ak ta to ukoji tak ti napisem nieco..
hmhmmhmh mne sa toči hlava..ponevieram sa po byte, lahnem si ale potom ma tlačí na hrudi a dusim sa a tak vstanem a chodím...mám strpnutu tvár, mravcí mi lice a malíček..
neviem co so sebou..
tak co?? trasies kamoša??

ivanan

Ja som mala strašne veľa vyšetrení, ale robili ich skôr cielene na embóliu. Medzi nimi som akurát mala CT vyšetrene, + EMG- čo sú to za vyšetrenia MR,EEG?
Neviem vôbec z čoho to môže vzniknúť,len tak z ničoho nič.Keby doktory robili preventívne prehliadky sami a nie len vtedy keď už horí, zistili by u pacienta, že mu chýbajú nejaké vitamíny a mineráli a podľa mňa by sa to dalo včas podchytiť. Môj muž tvrdí, že mám možno nesprávnu životosprávu a málo pestrý jedálniček. ale, dobre, mäso až tak často nemusím , ale syrmi..a celkovo mliečne výrobky , ovocie milujem, takže si nemyslím , že to je tým .
Rozmýšlam ísť aj ja na krv, myslím, že najdôležitešie je to aby konkrétne zistili, ktoré mierály mi chýbajú.
Soravia, máš pravdu, že tie vyšetrenia sú drahé, ale vo väčšine prípadov doktory ani nevedia akým smerom ťa majú poslať,sme pre nich stávková kancelária, buď sa trafia, ale vo väčšine sú mimo.
Myis, mne presne ako Tebe išlo roztrhnúť hlavu, a mávam to dosť často, to sa o migréne nedá ani hovoriť.Mám pocit ako keby mi rozmliažďovali celý mozog, veď vieš..to sa opísať nedá. A mám rada, keď mi doktorka povie, že to je migréna- kôli zmene počasia. Čím ďalej mám menšiu chuť o mojich stavoch rozprávať doktorom, aj tak si spravia svoj uzáver, berú ťa s rezervou. A k čomu to je.
Aj dnes mi hlavu zvierajú bolesti ,akoby som bola v ponorke-alebo ,žeby to bola už ponorková nemoc.:-).

soravia123

zdenko, radsej si chod zasexovat ako nas tu urážať...nech ti priatelka spravi dobrý oralek..a budes mat ine starosti:))))