Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Čaute všetky baby,dalo mi to roboty si to všetko prečítať, ale dúfam, že postupne sa s vami pozoznamujem.
Ja som presvčerom mala fakt :-( stav a začala som už poriadne na...á hľadať nejaké kontakty alebo liečbu tetánie. Tak takto som vás našla, zatiaľ som si popísala iba čosi s myisou.No dúfam, že zapadnem do deja.
Včerá som sa chcela ozvať no mala som veľa nahromadenej práce v robote a akosi som sa už cítila ako pred búrkou, a presne, len čo som prišla domov, chceli sme spolu s mužom ešte zbehnúť spolu na kafe, a ako som ho tak čakala na chodbe, po 2 minútach ma tak zložilo na posteľ, že som myslela, že koniec. Ja tomu stavu napätiu, a kŕčou hovorím,že je to ticho pred búrkou, lebo naozaj v ten deň už viem, že sa to už len tak nezakončí.Strašne ma zvieralo, a pri každom nádychu som myslela , že je posledný.
Zúfalá , vieš ,aj ja keď mám niekedy ten stav neznesiteľný, nechcem tu už ani byť.najhoršie na tom je ,že posledné dni mám tie stavy veĺmi silné. Ale po takých 2-3 hodinách, si vždy poviem, že je blbosť myslieť na také zlé veci.Tiež mám dcérku, príde pohladká mi hlavu a povie , neboj mami to prejde, vždy ma polúbi-a to je v tej chvíli to najkrajšie zahriatie na duši-hoc má iba 5 rokov je tak chápavá a zlatá, som šťastná, že ju mám.
Mňe sa vlastne život pri tejto chorobe poriade zmenil, ale ako vravíte, musím sa s tým mauči žiť, trápi ma to pól roka -možno dlho, možno nie- ale baby je to strašná predstava- musíme s tým niečo robiť- a nie si len tak povedať, že s tým budeme žiť už naveky.
Fíha myis tak to Tebe musí byť krásne v tom Španielsku, a čo tam vlastne robkáš ...sorry baby za tie otázky ale chcem byť v obraze.
caveste moje...
tak hlasim sa medzi kolotočiarky...
ja som z Lv, mame tu jarmok...tak su samé akcie a podobne:))
tá chata je supis napad.. mam 4r. dieta...
ideeeeeeeeeeem
Ok babule, lucim sa a ozvem sa z roboty. Aj ja zdravim, Vlamonka, a pekny den
Inak , zdravim aj vas...ooo , soravia123 , myis , mariaa , zufala...majte krasny den...mne dnes nejako trpnu ruky , ale co uz? Hlavne , ze zatial nerobim kolotociarku...a ked tak citam vase prispevky , tak myslim , ze Zdenko to nerobi doma na zachode , ale teraz uz sto pro pred pocitacom... preto ani neodpisuje , asi ma roztrasene ruky:-))
renatulik, to je fajn napad, akurat pre mna nezrealizovatelny, lebo ja zijem v Spanielsku.. Ale keby som bola na SK tak nalozim baby a ideme..
dobre ranko, ja pojdem na 11.stu do roboty a sa mi vobec nechce.. prajem vsetkym krasny den..
Dobre ranecko vsetkym,to je zase pocasie,ja uz si ho uzivam,ide mi hlava rozletiet.OOO,tak si uzi pekny vikend.
Joj a Soravia, ja to mám často s tými rukami, ale nie je to znak SM, lebo ja ju nemááám!!!!
Ránko babulk,y Myis prepáč ten včerajšok, oslavovali sme narodky segrinho frajera, tak som len odskakovala... Soravia čižmy aj ja potrebujem panečky mohla si ma zobrať... Inak babule celý víkend som bez PC, lebo mi ho za chvíľu zoberú a potom budeme mať nový PC, asi v stredu... Takže až v pondelok z práce kuknem na vás, majte sa peknúúčko a dobrúčko, ideme nakupovať a variť a vysávať, jupííí