Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
golda, mne nezistili tetaniu, nie. Mne v podstate zistili len znizenu cinnost stitnej zlazy.. Teraz som bola po prvykrat u neurologa, caka ma magneticka rezonancia a potom uvidim, co mi povedia. Keby si tak mala pravdu, ze sa zenam zdravotny stav zlepsi
myis, tebe zistili tetaniu ? vies co teba sa necudujem lebo si tehotna a vsetko prezivas inak len davaj pozor na to malicke babo ja by som to asi nedokazala mat teraz dieta ale som pocula ze ked je zena chora tak ked porodi vsetko sa zmeni cely jej organizmus a ze potom bude zdrava aj doktory mi to hovorili
Golda, to je super, ja viem o com hovoris, ja som sa tiez bala chodit sama, lenze u mna to bolo aj horsie tym, ze mne tak hucalo v usiach.. Boli sme v nakupnom centre a ja som tam ani nemohla byt, lebo tak divne to tam sumelo, neda sa to ani opisat..
ivanka, ja som s tym zmierena neni, len sa snazim, pretoze som tehotna.. zufalka, co ti je moja, postazuj sa
ivanan, mne doktor predpisal xanax, citalec , tak uvidime este ich beriem len 14 dni dost som od nich omamena ale je to oki ako ta panika musis to vsetko zvladat sama musis mat silu hlavne ty a nic zle si nepripustat . ozaj baby ja som dnes bola na velkom nakupe a sama vauuuuu boli mi doma zla ale hovorim si kaslem na to ja idem ked padnem tak ma najdu a nepadla som jaaaj dakujem bohu ze mi dava silu a prajem ju aj vam
Ahojte babulky,dnes mi je uplne otrasne,tak vam ani nepisem.Ale myslim na vas.Dobru nocku.
baby a beriete aj nejaké lieky? Lebo ty myis sa mi zdáš už s tým akosi fakt zmierená. Mne je posledné3 dni riadne zle a už neviem čo so sebou, to naozaj neexistujú žiadne lieky?
Neviem,či som už naozaj dežo ,ale zas to na mňa išlo a z prelaknutia som nevedela čo mám robiť tak som verte neverte dýchala do sáčku, musím povedať, že mi to utlmilo.Ale mám pocit ako v stredoveku, keď sa ľudia liečili bilinkami a mastičkami.
Pred týždňom keď som stretla známu, pýtala sa ma ako sa mám, nornálne som za ten dlhý čas pohody zabudla,žemi niečo bolo,- dnes mám zas paniku či za to zas všetko ide opakovať.Asi by som nemala dovoliť aby vo mne prepukol záchvat strachu.
Poradte čo robiť, lebo tých lentiliek už mám dosť.
A za rady a vysvetlivky vám babulky ďakujem.
Dúfam,že zajtrá to u mňa bude na veselšiu tému. Tak sorry ak som to dnes prehnala.
EEG JE POZOROVANIE FUNGOVANIA MODZGU AKO TI MODZOG POSOBI PRI SVETLE ,BLIKANI A KED MAS ZATVORENE OCI A OTVORENE NEVIEM TI TI POVEDAT AKO DOKTOR ALE HOVORIM TO PO SVOJOM TAK SA NEHNEVAJ NA MONITORE SA IM UKAZUJU VLNI AKO TI MODZOG RIAGUJE JE TO DOST KOMPLIKOVANE VYSETRENIE LEBO SA TAM MUSIS SUSTREDIT ALE NENI BOLESTIVE
EMG= elektromyogragia- Ide o zisťovanie akčných potenciálov vznikajúcich vo svalovom tkanive a nervových vláknach.
Ivka, MR je magneticka rezonancia a EMG, neviem