Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

renatulik

Ženy alebo aj chlapi ja navrhujem, že kto má vážný pablém nech vezme svoje deti a polovičky nechá doma ja bývam na východe Slovenska dokážem vybaviť chatu pre 15 ľudí zdarma bez jedla ale o to somn schopná sa postaráť len tak pre nás a poďme sa trochu porozprávať pokiaľ ešta nie ja mráz kto má zaujem a príde aj s deťmi na východ ja ho beriem cez víkend aj s kolegyňou ktorá už vie čo to bola tetánia

soravia123

ano myis:)) nakupy milujem..vtedy sa citim fajn a zabudam na choroby a starosti:) a milujem velke obchodne centra...tam vždy nakupim, potom sadnem na kavu a vegetim..alebo si dám nejakú maškrtku:)) nuž nejaká parťáčka by sa mi zišla:))
hmhm, v 3. mesiaci este nemusiš priberať....to je dobre aspon nebudes ako gula:)stráž si figuru lebo potom sa to ťažko vracia naspať:)
Veru ten pocit preťaženia poznam raz na jednej a potom na druhej ruke....snad to nie je znak SM...alebo hej?
jaaj..
Vieden je krásne mesto, tam sa vam bude super žiť. mam tam kamosky a maju sa velmi dobre..hoc mne je velmi sympaticke aj to spanielsko:)
a ked budes vo viedni tak spravíme nájazdy do Shopping city:)))
Myis, idem do hajkoviec..
Buenos noches:) amigo :))

zufala

Baby,mam par minut iba,tato musel pracovat,a az teraz ma sem pustil.O chvilu je tu manzel,tak sa budem venovat zase jemu.Neboj myis,nekaslem na teba,len som proste nemohla pisat.Ty aj soravia ste ma strasne pobavili na adresu isteho z.,ze sme si tu skoro s otcom cvrkli.To som mu musela ukazat.Vidim,ze ste moja krvna skupina a mozeme sa bavit o vsetkom.Mariaa,som rada,ze su vysledky v podstate dobre,zajtra prajem peknu oslavu.Mam vas rada pipenky.No,uz je tu muzicek,tek dobru noc.

myis

Inak, ja sa budem stahovat do Viedne, staviame tam dom tak potom mozeme chodit nakupovat do BA spolu. Mozeme sa stretnut. Myslim, ze budeme mat o com kecat (hypochondrizmus, cizmy, chlapi, atd).. Ale este daleko/

myis

Ja som pomaly v tretom a ziadne brucho. Dnes ma moj kolega zdrbal, ze sa mam nazrat, lebo som ako palicka. A pritom ladujem aspon 100 krat denne.. Inak fajn, som taky multi - sofer teraz, s jednou rukou soferujem a s druhou si drzim sacok :-) Vraj iba scanner a CT vadi, ale MR nie.. mne sa to tiez stava s tymi rukami, minule som to pisala, tazko opisat, je to taky pocit ako pri presileni. Inak, ten moj neurolog povedal, ze pri sm hlava neboli a mne v nej tresti jak po opici..

[zruseny12]

Ahojte.No k Zdenkovi sa vyjadrovat nebudem,blbi lidi taky lidi,a bozie mliny melu pomaly ale isto.Zufala,bola som na tej kvapke krvi,omnoho lepsia krv,zlepsilo sa to,prave tym B-komlexom.Vsetko ok,len mi nasiel kvasinky,ja mam totiz dost rada sladkosti,vela mucnych jedal jem,tak sa to aj odzrkadlilo na krvi,a trochu cholesterolu mi nasiel.Pisem len na rychlo,lebo som unavena,domov sme prisli neskoro,lebo do KE,mame 60km,a este sme boli na nakup a na navsteve.Neviem jak to bude zajtra,lebo budem robit tortu,pre dceru.Popiseme si az bude viac casu.Zelam Tebe pekne snicky,aj malemu.Aj vsetkym.A prijemny vykend.Pa

soravie123

Spravne myis:)) Zdenko sa tak lahko neukáže:) aj ked mi je zle a toči sa so mnou svet a trpnem a neviem co..urážať a nadavať si nenecham..aj keby som bola total na minďar debil...
pokial nepomôže a nepodporí nech radsej drží usta:)
myis ako babatko? a v kt. som TT??a môžu ti robit MR aj ked si tehotna..?
Inak necitis taku slabost v rukach a obcas aj bolest? akoby chýbalo len malo a už ich nebudes vladať dvihnut? ja som to dnes tak pocitovala..

myis

cau Soravia, to je tiez asi dovod, preco odo mna moj drahy neusiel :-))) Plus velke kozy, dobry zadok a dlhe vlasy tiez urobia svoje :->>> Ale Zdenko si este asi honi nad Playboyom u rodicov na zamknutom zachode a do posilovne chodi kukat a slintat.. preto nas tam posiela. Ja posilku nepotrebujem, zozeriem hocico a ziadny tuk.. Ja idem zajtra nakupovat, uz sa tesiim

soravia123

jeeej, pipenky moje som už domka...z BA kupila som si dvoje pary čižiem a bundu...starky moj vtedy chaloval pizzu V MAXX centre a ja som plieskala lowe:))
zdenko zdravim ta.....ja viem že by si doma nechcel taku ako sa ja..co ju len točí a trasie:))) ale co už...aj ine kvality mame..napr. taký orál viem dobre robit:)) chlap oceni:))))
HMHM, ako inac??? ako ste dopadli u lekvara?
ja mam zajtra stretko s psychoškou...pri kave neformalne pokecame o mojich starostiach:))))
inak u nas je jarmok.. samí opilci :)))hucia aj nasi susedia:))
Dnes mi v aute strpla noha...boli sme na jazde BMW na skusobnej...som si mysllela ze ma tam vystre:)) v aute len sucho v ustach, pery trpli...nevedela som sa nadýchnut a tak som si nasypala celú skatulku cukrikov do ust aby som sa odreagovala..a preslo to:)
stastne som dorazila domov a pojdem asi spat:)) paa moje...