Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

Baby, ja vychod milujem, hned by som isla.. Ludia su tam fantasticki a takisto som si tam uzila vela srandy, mam tam rodiny, v Kosiciach, v Presove, v Lutine, chodili sme na Ruzin, uplne krasne spomienky

renatulik

Vlamonka viem kde je čaňa je to pri košiciach a ja som ešte 70 kilákov na východ. Tiež mám dve dievky jedna bude mať teraz 10 a druhá v júni 4. Ja mám kmotru v buzici kúpila dom keby som náhodou išla tak sa ozvem.

ivanan

Golda, čo si to myslela -aké sú to vyšetrenia MR, EEG?
Toho Z ignorujte, lebo mu naozaj ide iba o jedno- povšimnúť si ho chudáčika a zjavne sa mu to darí- tak ho stopnite a úplne ignorujte.
Ako inak sa máte?
Ako si sa myis dostala až do Španielska, už si tam dávno? Čakáš prvé bábo.
Ale ako vidím, skoro všetky už máte deťurence,je to krásne obohatenie pre život- aspoň pre mňa.Aj muž ma veľmi podporuje,ale už nevie ako mi pomôcť.
V pondelok idem skúsiť ísť k neurologičke,čo mi robila EMG vyšetrenie, povedala, že sa to dá pekne liečiť,len treba nastaviť liečbu a poslala ma s výsledkami k mojej ku ktorej patrím. Tá mi však dala iba spomínané vitamíny. a posledný týždeň sa mi rapídne pohoršilo. Tá :-) neur. ma objednala na nov. čo sa mi pri tomto stave zdá byť dlhé čakanie- tak som sa rozhodla vyštartovať za ňou, pôsobila FAKT SKÚSENE. Však potom dám vedieť ako som dopadla.
Dnes sa snažím akosi dobehnúť zameškané v domácnosti, no akosi som ani :-) ani :-(.

golda 1

zdeno70 ahoj zdenko tak vitaj medzi nami ,lebo urcite si tu preto lebo mas problem ludia ktory nemaju problemi tak taku stranku ani nehladaju tak prestan sa nam tolko smiat a povec co strapi teba cmuk

soravia123

Myis, nevies??
chorej sa mu zachcelo:))
a ja sa mu nukam a on nist....:))))
neboj vyprašime ho a už sem nepride..

myis

soravia, nevies, co tu vlastne Zdenko robi? Ako si sa tu vlastne dostal, medzi nas chore, mizerne, ked mas rad usmiate, atd?