Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

dakujem ale vsetku nemusis,ty si ju hlavne setri pre seba a pre babetko.Chudak manzel,ani som neni schopna jest mu odniest na byt,ale povedal,ze nevadi,napapa sa ked pride.Tak som teraz ledva obalila aspon syr,take rychle jedlo.Mam krce a nevladzem pri sporaku stat. Doobeda som si po dlhej dobe poplakala a zanadavala na lekarku.Citala som neziaduce ucinky a te to vsetko tam,aj porucha menzesu,nechut do jedla,zle videnie.

myis

Chapem, vzdy vkladame do tych doktorov nadej, myslime si, ze vedia vsetko, ze ked sa nam nieco stane, tak nam daju liek a budeme v pohode. Ale bohuzial, to tak neni.. Posielam ti vsetku svoju energiu..

zufala

Vies,ja som do nej vkladala nadej,kedze ona ma poslala na EMG a tam mi zistili tu tetaniu.Ale teraz uz neviem.Zajtra idem zase na inj.magnezia do zily,tak to poviem sestricke a asi pockam na lekarku,takto to dalej nejde.

myis

Mne to znie ako reakcia na tie lieky, neber ich radsej, zlatko a ked pojdes k doktorke, tak jej povedz, ze ti je zle z nich, ze si mala hroznu reakciu na nich a ze ich jednoducho nebudes brat! Sakra, co to je za debila ta doktorka!!! Najdi si nejaku inu, najlepsie doktora, moja. Mne az srdce trha, ako citam, co ti je.

zufala

Ahoj myis,po 3 dnoch migreny mi je od vecera uplne na h...o.Myslim si,ze to je z toho citalecu,co mi vo stvrtok nasadila neurologicka.Mam strasne podrazdene oci/bolia ma,vadi mi svetlo,svrbia ma/,z toho sa mi toci hlava a je mi na odpadnutie,nemam chut jest-napina ma,som na zaciatku.Ledva pisem.

golda 1

ivanan ahoj , taki ti je dobre no super ze si to zvladla treba sa pozerat strachu do oci aj ked je to tazke tak sa majte idem s malym na prechadzku

zufala

Ivanan mam iba jedno dieta-chlapceka a ma 14 mesiacov,o to som viac nestastnejsia,ze sa mu nevladzem venovat,dnes som uplne mimo od rana,vsetci su prec,uz som 2x volala otca aby dobehol.Mam pocit,ze idem k zemi,tak ani nesedim pri PC.Myslim na vas kocky.

myis

Babulky, mna asi trepne o zem, natahovala som si krk a nejako som si to pretiahla, ze ma teraz boli chrbat a ide mi to k srdcu, citim sa ako pred infarktom, taky tlak na hrudniku.. Ja sa bojim, ze ma porazi.. Ivanka, ja mam tiez taky mensi problem, mam krvnu skupin AB negativ a keby som chcela mat druhe dieta, tak sa musim dat ockovat. Je to dost nestastna krvna skupina, ma ju iba velmi malo ludi.. neboj sa, doktor ti to vysvetli a urcite to nie je zle..