Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

avokado

Tak mi prosim vas aspon poradte nejake lieky, ktore su ucinne na tie neznesitelne stavy? Beriem MAgne B6,antidepresiva som dobral. Cely mesiac mi je na hovno kazdy den.

avokado

Zenicky ja som vobec nemal v umysle Vas urazit. Aj ja trpim hyperventilacnou tetaniou necely rok,poznam velmi dobre na vlastnej kozi tie stavy... Len tu rozoberate taky veci,ake tu podla mna nepatria,ale ked vam to nevadi,tak je to v pohode,ved vy zeny mate stale svoju pravdu nie? :)

zufala

Tak teda dobru noc kocky a krasne snicky.Zajtra pekny a nicim neruseny den,budem sa na Vas tesit,ak si najdete cas.Pa.

myis

nadarmo sa nad takymi rozculovat, my tu aspon mame dovod byt, ale ked je tu niekto, kto nema dovod tak uz vazne neviem.. Idem sa okupat a kukat telku, babenky. Pekny vecer

renatulik

Milý avokádo neviem koľko máš rokov ale ver tomu , že máš ešte veľa toho pred sebou neprajem ti to ale poviem ti , že aj ja som mala kamaráta ktorý to odsudzoval. Keď nastupil do novej práce prišla na ňho tetánia . Ty si ani nevieš predstaviť čo to je . Nevie to nikto kto to nezažil. Podľa teórie to nie je nič vážne ,ale kto to zažil a sa nezosypal je veľmi silný človek . Viem čo hovorím bojovala som s tým sedem rokov. Nakoniec ti chcem len odkázať , že nerozoberaj to o čom nič nevieš.

zufala

No teraz zareagujem ja a len raz.Neviem odkial si sa ty mudry avokado zobral ale vies zrejma h...o o tom ake mame zdravotne problemy,pretoze som ta tu nikdy nevidela pisat.A mame pravo si pisat aj pekne veci,nie sa len utapat v neznesitelnych stavoch.Takze ak nemas problemy ako my,tak neviem naco sa sem pchas a o co ti ide.Bud sa tu objavi mudry blbec ktoremu vadi,ze sa stazujeme alebo potom niekto ako ty.Dam ti radu,kasli na to a necitaj to ked sa ta to netyka.Chod si radsej pustit superstar,tomu mozno aspon rozumies.Az ti bude ako nam,tak sa mozes zapojit.To je vsetko.