Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Zufalka, praveze sa bojim, ze co ak nieco. Dnes som si vybavila aj to vseobecne zdravotne, takze mam narok, uz mam aj doktorku na zajtra, pojdem s tym pocitom pri srdci. Inak, dnes mi je akosi zle, uplne hrozne, mam taky divny pocit v tele, akokeby mi niekto tlacil na chrbat a na hrud.. Niekedy sa to uvolni, ale niekedy to pride ako keby som mala mat infarkt. Stava sa vam to?
Ahoj myis,a coho sa tak bojis?Vsetko bude o.k.uvidis.Nemysli na to tak silno.Mne to sice este nerobili ale aspon mi popises ako to prebieha,som zvedava.Urcite si v poriadku,i ked na druhej strane tvoje obavy chapem a budem na teba mysliet.Daj vediet ako to vyborne dopadlo.Cmuk.Ozaj a ooo ty stale nic nevies o vysledkoch z VEP?
caute babenky, zajtra mam magneticku rezonanciu a bojim sa
Som rada,ze ste sa aj ostatne objavili a ste o.k..Maria este som to nepozrela,iden si to precitat.
nazdarek, mam sa ok..
ale som busy..som len chcela vediet ako?
som spava po xanaxe..už ucinkuje...ale mam v vsetko v ritke:))
Ved kazdy ma nejaky zlozvyk.Niekydy sa hovori,ze udene maso dlhsie vydrzi.Mne len na synovi stve,ze je alergik,chrchle ale cig.musi mat.A ten smrad mi vadi,slzia mi oci,ked sa dostane dym ku mne.Inak je to kazdeho vec.To je jasne.Len ja pozeram na to,ze to je moj syn.A rodic uz inak na to pozera.
neurazila som sa,ja hovorim aspon viem naco umrem:o)
Jasne,ze dam.Pisala som Ti uz aj na mail.Dufam,ze Ti to prislo.Ja som sama zvedava,lebo chcem aby mi urobili zase test na TEt.
Veru maly uz spi,mas pravdu Maria.Tania dufam,ze si sa neurazila.Bud rada,ze ti je lepsie a vsetko co robis je len tvoja vec.Mne to vobec nechyba,aj tak mam problemy s dychanim.Maria daj potom vediet co ti robili a ake mas vysledky z toho vysetrenia.