Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

tania

Mariaa,
tetaniu mam pozitivnu to je vsetko co mi povedali,doktorka sa zasmiala zevraj to najme zeny obcas potrapy,nemam sa obavat,no uvidime ako sa budem citit ked vysadim tabletky,mam ich brat mesiac,takze este dva tyzdne.Krv aj eeg mam ok.

tania

Mariaa,
ano fajcim to je moja droga:o))
Bolo obdobie,ked som nemohla cigarety ani citit,hned mi ostalo zle.Musim fajcit aj ked viem ze mi to obcas nerobi dobre,som blba ja viem sama sebe robim zle,nedokazem a ani nechcem prestat.

golda 1

caute baby chcem sa vas opitat ktora zvas ma pocit akoby jej srdce preskakovalo taky zvlastny pocit jaaj normalne sa bojim

tania

Ahojte,
trosku mu to trvalo:o)
Musim povedat ze ma dost vyplasili prispevky ktore som si tu precitala pred casom,tie stavy,hroza.
Ja sa mam teraz celkom dobre beriem Spitomin,magne a calcium,doktorka povedala ze sa nemam nicoho obavat,zevraj to prejde.Zavraty,tocenie hlavy mi presli no stale som nervozna,niekedy neviem co zo sebou a vecer musim stale nieco jest:( Mate niekto skusenosti zo spitominom? A este som chcela,som fajciarka a predtym som si musela zapalit aby som sa ukludnila,teraz mam niekedy pocit ze mi ostane zle s cigarety.Zacala som chodit aj psychologicke,mam z nej taky divny pocit.Je toho strasne vela co by som chcela napisat,len neako to neviem skombinovat:o)

[zruseny12]

Ahoj Lenka,prajem pekny den aj malemu.CHcela som Ti nap.mail ale nemozem.Deti stale nieco v tom PC robia.Uz som mala nap.a nevedela som to poslat.Musim pockat za synom alebo dcerou.Teraz som sama doma.Od piatku som nemala cas,vyb. sme nejake veci pre syna lebo dnes nast.do prace.Dufam,ze ty sa mas OK.Malemu posielam pusu.Ja sa mam OK,ale je to len otazka casu,sak co TI budem pisat,to poznas.

ooo

Avokado na doplnky.com, nižšie máš tú adresu uvedenú, tam to zoženieš, ale skúsenosti s tým nemám a ani sa neviem dopátrať k niekomu, kto by to bral

[zruseny12]

Ahojte prajem pekny den.No,ooo stale pis.na rychlo.Dufam,ze teraz uz budem mat viac casu.Stale ked pozeram PC,tak nadomnou niekto stoji a caka na PC.Vobec sa k nemu nemozem dostat.Dufam,ze sa mate dobre.Lebo,tetania je hnusna potvora,prekvapi kedy to clovek najmenej caka,ja sa mam celkom ok,ale je otazne do kedy.Prajem pekny den,bez bolesti atd.

avokado

BAby mate s tym skusenosti : St Johns Wort alebo 5-HTP, alebo SAM-e. Pripadne kde by som to zohnal? Dakujem velmi pekne.