Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Jej sorac Cinnabene. Preklep
Doktorka mi nasadila Cinnabebe. Uzivali ste to niektora? Je mi priserne dnes som do jednej len spala a spala a spala. Toci sa mi hlava ako na kolotoci.
Caute baby. Aj mne zistila tetaniu.
Cau Ivanan, ja viem, mne tiez vcera pisal, ze sa nam nechce miesat do konverzacie, ale ked vidi, ako sa trapime s tou chemiou.. Vraj to nevedie nikam s tou chemiou. Ja neberiem nic, akurat vitaminy, pretoze nechcem, kedze som tehotna.. Brala som akurat Xanax, ten mi pomahal a Seroxat som brala, ale doktor mi povedal, ze ho mam vysadit, lebo je to svinstvo..
Baby dnes som na nás normálne hrdá, celkom sa držíme.
ooo v práci som bola do obeda, no poobede som naozaj robila len tie upratovacie zbytočnosti.Ale nejak som s tým nepohla.
Včerá som písala RNG či jak to mám napísať, a že baby , povedal, že beriem poriadne svinstvo- že tie tabletky na upokojenie sú silno návikové- dá sa povedať je to droga- doslovne to tak napísal.Tak ak sa vám v najbližších dňoch nebudem zdať celkom OK tak je to tým.uf ufi
Myis, čo berieš Ty na upkojenie svalstva a tak, určite máš niečo miernejšie, alebo asi nemôžeš brať nič, že? ooo alebo poraď TY alebo baby dajte nejaký typ, lebo musím tú moju liečbu úplne zmeniť- muž ma chce preradiť niekde inde-je to tu katastrofa. Oni mi tie lieky vždy predpíšu len tak medzi dverami, a vôbec nič neriešia.
BAbulky prajem vám , aby všetky bolesti ustáli a aby bolo fajn-pekný večer.:-)))))
caute babky, jeden chlap nas tu buzeruje, ze sa len stazujeme, druhy zas, ze sa nestazujeme moc, tak ja neviem. Ja som teraz dosla z nakupov, boli sme sa aj najest v restike, takze varit budem az vecer. Alebo az zajtra. Ja idem robit zeleninovy vyvar s hovadzim masom a rezancami a moj priatel povedal, ze navari gulas. Trosku sme sa presli a je mi fajn, trochu ma boli chrbat, ale to je malickost. Uz mam aj upratane, takze mozem vylozit nohy a kukat telku. Drzte sa babenky
Hej,hej, určite z toho Xanaxu, oblbováky vždy uspávajú... Nevadí, tie výsledky pre mňa už tak či tak nie sú také rozhodujúce. Som bola na terapii vo štvrtok a mi pripomenula to, čo ja už dávno viem, lebo som to pochopila niekde medzi chemoterapiami, ale človek rýchlo zabúda... že nie je dôležité čo mi je, ale aký postoj k tomu zaujmem...
Tak prepac,ze som ti to pripomenula,ale ved su o.k.,tak je to v poriadku.Vidim,ze si davaju nacas.Strasne ma berie spat,asi z tych liekov ale nesmiem,musim sa venovat stuplovi.Pa.
ee, kašlem na výsledky. Oni mali byť už včera, mama tam volala a samozrejme ešte neboli... keby si mi to teraz nepripomenula, tak ma to ani nenapadne :)
Raz za cas trba popisat aj o niecom inom,nie len o tom ako nam je na h...o,no nie?Mne ten tlak na hrudi a pri sdrci myis este nepresiel,uz to mam 3 den,ale aspon i ked o malo sa to zatial ukludnilo/myslim tie silne zavrate a napinanie/ a som schopna fungovat aspon ako tak doma s malym.
Neviem ci je to tym xanaxom co mi dopnila obvodna alebo niecim inym.Som naozaj rada,ze tebe to preslo.Dufam,ze aspon cez vikend nejdes do prace a budes vela oddychovat.OOO aj si si spomenula,ze v pondelok budes vediet snad uz tie vysledky z VEP?