Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

gina1

Doktorka mi nasadila Cinnabebe. Uzivali ste to niektora? Je mi priserne dnes som do jednej len spala a spala a spala. Toci sa mi hlava ako na kolotoci.

myis

Cau Ivanan, ja viem, mne tiez vcera pisal, ze sa nam nechce miesat do konverzacie, ale ked vidi, ako sa trapime s tou chemiou.. Vraj to nevedie nikam s tou chemiou. Ja neberiem nic, akurat vitaminy, pretoze nechcem, kedze som tehotna.. Brala som akurat Xanax, ten mi pomahal a Seroxat som brala, ale doktor mi povedal, ze ho mam vysadit, lebo je to svinstvo..

ivanan

Baby dnes som na nás normálne hrdá, celkom sa držíme.
ooo v práci som bola do obeda, no poobede som naozaj robila len tie upratovacie zbytočnosti.Ale nejak som s tým nepohla.
Včerá som písala RNG či jak to mám napísať, a že baby , povedal, že beriem poriadne svinstvo- že tie tabletky na upokojenie sú silno návikové- dá sa povedať je to droga- doslovne to tak napísal.Tak ak sa vám v najbližších dňoch nebudem zdať celkom OK tak je to tým.uf ufi
Myis, čo berieš Ty na upkojenie svalstva a tak, určite máš niečo miernejšie, alebo asi nemôžeš brať nič, že? ooo alebo poraď TY alebo baby dajte nejaký typ, lebo musím tú moju liečbu úplne zmeniť- muž ma chce preradiť niekde inde-je to tu katastrofa. Oni mi tie lieky vždy predpíšu len tak medzi dverami, a vôbec nič neriešia.
BAbulky prajem vám , aby všetky bolesti ustáli a aby bolo fajn-pekný večer.:-)))))

myis

caute babky, jeden chlap nas tu buzeruje, ze sa len stazujeme, druhy zas, ze sa nestazujeme moc, tak ja neviem. Ja som teraz dosla z nakupov, boli sme sa aj najest v restike, takze varit budem az vecer. Alebo az zajtra. Ja idem robit zeleninovy vyvar s hovadzim masom a rezancami a moj priatel povedal, ze navari gulas. Trosku sme sa presli a je mi fajn, trochu ma boli chrbat, ale to je malickost. Uz mam aj upratane, takze mozem vylozit nohy a kukat telku. Drzte sa babenky

ooo

Hej,hej, určite z toho Xanaxu, oblbováky vždy uspávajú... Nevadí, tie výsledky pre mňa už tak či tak nie sú také rozhodujúce. Som bola na terapii vo štvrtok a mi pripomenula to, čo ja už dávno viem, lebo som to pochopila niekde medzi chemoterapiami, ale človek rýchlo zabúda... že nie je dôležité čo mi je, ale aký postoj k tomu zaujmem...

zufala

Tak prepac,ze som ti to pripomenula,ale ved su o.k.,tak je to v poriadku.Vidim,ze si davaju nacas.Strasne ma berie spat,asi z tych liekov ale nesmiem,musim sa venovat stuplovi.Pa.

ooo

ee, kašlem na výsledky. Oni mali byť už včera, mama tam volala a samozrejme ešte neboli... keby si mi to teraz nepripomenula, tak ma to ani nenapadne :)

zufala

Raz za cas trba popisat aj o niecom inom,nie len o tom ako nam je na h...o,no nie?Mne ten tlak na hrudi a pri sdrci myis este nepresiel,uz to mam 3 den,ale aspon i ked o malo sa to zatial ukludnilo/myslim tie silne zavrate a napinanie/ a som schopna fungovat aspon ako tak doma s malym.
Neviem ci je to tym xanaxom co mi dopnila obvodna alebo niecim inym.Som naozaj rada,ze tebe to preslo.Dufam,ze aspon cez vikend nejdes do prace a budes vela oddychovat.OOO aj si si spomenula,ze v pondelok budes vediet snad uz tie vysledky z VEP?