Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
To som rada myis,ze sa zaoberas aj niecim inym.Pokial clovek nie je zdravotne na dne ako ja za posledne dni,tak ma mysliet na ine veci a nie sa sledovat a stresovat.Vidim,ze to mas zaujimave.Ja som drobca uz uspala,v klude som sa okupala a mrknem co davaju v TV.Dufam,ze baby si zajtra uz najdu na nas cas a popiseme viac,i ked som rada,ze nepisu ako im je,pretoze potom sa tesim,ze urcite dobre.Pekny vecer ti prajem a aj ooo.Ak sa sem nahodou nedostanem tak dobru nocku,a ak ano uvidim ci sa tu niekto objavi.Pa a pohladkaj male,maju to radi.
Skuste si vytvorit forum : Klebetne zeny
moja prastara mama sa tam narodila, ale vydala sa na SK, lebo sa jej tam zapacil moj pradedo, ked prisla navstivit rodinu. Jej styria bratia tam zostali, no a tak to islo dalej az po mna, ha ha.. Inak, je to super, lebo v podstate oni hladali nas a my ich a nakoniec som ich nasla na jednej stranke genealogy.com. Teraz si piseme a chystame sa navstivit, mam kopec fotiek a vacsiu rodinu.. Inak, prastara mama vraj kazdemu hovorila shut up, lebo sa poriadne nenaucila.. Sranda, je to pekna zabavka a odreagujem sa..
Ja som prave okupala malickeho Rolinka,teraz pije mliecko a pokusim sa ho ist uspat kedze sa nam to nedarilo v noci a ani cez den.A ako sa citite?Ja na podiv na vydrzanie,dufam,ze to aspon takto ostane a bude casom lepsie.
aha, dobre, už som to našla aj po anglicky, furt sú tam nejaké čínske znaky, tak sa mi to nezdá. No ale už musím frčať, Setko sa už teší von
no teda ty máš super zábavku :) to je vždy dobre mať zahraničné rodinné kontakty, xixi. Ja idem s havinom, ale momentálne teraz pátram tiež na nete, lebo u nás robia akýsi z firmy Ceragem bezplatné masáže každý deň, trvá to 40 minút a tak sa mi to zdá sektárske, ale však to tam nie je po anglicky, tak to neviem preložiť, xi
no ved to, ze je to bolest, ako ked ti odide clen rodiny. Ja nechapem, ako si niekto dokaze hned kupit dalsieho, ja by som nedokazala. Co robkam? Snazim sa najst svoju rodinu na internete, venujem sa tomu, moj starky je polovicny american a tam som uz nasu stratenu rodinu nasla, ziju v Connecticut a teraz sa snazim po starkeho strane, co je tazsie lebo oni maju zidovske priezviska a za vojny bolo vela znicene. A vy?
22 stupňov - to je raj
Tak už sme doma... Havina mám čivaviačika, má dva a pól roka a dúfam, že ešte nejaký ten rôčik tu pobudne, lebo ho milujem krpca :)za chvíľu sa pôjdeme znova vyluftovať, teraz chrní :-)
Ahoj myis,to ti ale zavidim take idealne pocasie,ani horucava ani zima.Tu v BA prsi a zima je tu riadna.To zdrav.poistenie vyuzi.Aj my sme mali hava z utulku,mal cez 15 rokov a v marci sme ho museli dat uspat,pretoze vsetko co zjedol vyvracal a pochudol.Aj on chudak umieral na rakovinu,a tak sme ho nechceli dalej trapit,sam seba by vyhladoval.Teraz pri malom uz dalsieho nechceme,je to tiez velka zodpovednost a my mame toho teraz akurat dost.Co inac robkas?A co ostatne babenky,oddychujete?