Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

caute kocky, dnes upratujem, akurat som robila palacinky a ohrievala polievky, tu je zas 22 stupnov tak pojdem trosku na vzduch. Inak, dnes som si organizovala svoje papiere a dosla mi jedna vec, vsak za mna zamestnavatel odvadza uz dlho, tak mam narok aj na statne zdrav. to mi super bodlo, mozem to vyuzit, bola som moc pohodlna si ist pre kartu, ale teraz pojdem a vyuzijem to. Zbehnem si dat kuknut to srdce. Ooo, akeho si mas havina? Ja som mala zlateho retrievera, nadherna bola, ale v septembri mi zomrela, mala skoro 13 rokov. Uz havina nechcem, lebo je to velka bolest, ked ho stratis

ooo

:) Nespím, kdeže, som bola s havinom, upratovala som a teraz ideme k priateľovým rodičom na 2-3 hoďky, takže musím frčať, večer chcem ísť cvičiť, len neviem, či to stíham...

zufala

Ahoj ooo,stale cakam ci sa niekto objavi ale od kedy si sa aj ty ohlasila,tak stale nic.Asi si treba aj od tohoto oddychnut.Mne nie je najlepsie co je normalka,ale pomaly to nejako zvladam.Muz je na byte,dedo spi a bracho vyvara.A co ty hajas?Ja by som teda spala,cela noc prebdena a ani doobeda maly moc nespal,plakal od bolesti,asi tie zubky ho trapia,neviem.Pa.

ooo

Ránko, hlásim aj ja nástup... Ja som veru vylihovala doteraz, xixi. Ale už idem na to, varenie a tra-la-la v kuchyni. Akási som ochrápaná, lebo som hrozne dlho spala.

zufala

Dobre ranko Ivanan,ja som bola s malym celu noc hore,stale mrncal a sadal si.Mal horucku uz druhu noc,zrejma mu pojde zub.Teda aspon dufam,ze nie je chory.Ale teraz je culy ako ryba.Za taku hodinku pojde hajat,tak si k nemu skusim lahnut,aj ked ja nesmiem cez den spat aby mi nebolo horsie ale som hrozne unavena.Takze ja urcite nie som v posteli.Ale ostatne kocky asi ano.keby som nemusla,ani nevstanem.Peknu nedelu.

ivanan

Baby ak chcete RNG poradil super vitamíny , tak si prečítajte na RNG radí, ak ovšem chcete a ak ste medz časo nevyzdraveli.:-))

ivanan

Myis beriem ako antidepresíva Lexaurin a na to reagoval RNG,že je to tiež svinstvo, a na kŕče MYDOCALM- no tie som nemávala pravidelne , no ževraj sú silné a nechápe prečo ich beriem ja.No tiež sa snažím brať čo najviac vitamíny+minerály.
ooo , muž to myslel tak, že tie lieky predpisujú doktory bez uváženia, a u tej doktorky sa mi to stalo už 2x- tak na to sa naštval, a povedal, že musíme nájsť nejakého odborníka. Myslím, že si dám spraviť vyšetrenie, ktoré minerály+ viatamíny mi chýbajúˇ.Ak niečo zistia potom si to kúsim zaradiť aj v prírodnej forme do jedálnička, + pôjdem cielene po tom čo mi chýba.
Baby RNG radil, že okrem magnézia musíme brať vitamíny ktoré majú širší záber na organizmus, napr. B-komplex.
Snažim sa tiež čo najviac byť ˝závislᨠiba na vitamínoch, no nie vždy to ide. Potrebujem to rozumne preliečiť.
No nechcem kaziť dnes pozitívnu náladu, keďže nám je celkom fajn. Tak sa držte a pekný večer.

ooo

Ivanka a čo ty berieš vlastne? Tiež niečo z tých oblbovákov? Ja beriem antidepresíva len, ale viem, že to je svinstvo a makám na sebe, aby som sa toho mohla zbaviť, uvidíme ako to pôjde... Ja nemávam kŕče ani bolesti veľké, takže v tomto neviem poradiť :(