Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Myis to mám akože teraz drinky zdarma???
Uf, to vidím na poradnu opicu.:-((
Otázka:
Baby, čo už budú s nami robiť doktory keď budú naše výsledky dobré, a nám bude stále naprt?
Odpoveď:
doktory majú zlé prístoje, alebo naozaj si to všetko vymýšlame.
Idem aj ja búvať. Myis drž sa , aby si sa dostala z tých :-(( stavov.
Aj mňa zaujíma rodokmeň, je to poriadne zaujímavé a najmä záhadné.
Dúfam ,že naša úfalka bude mať :-) noc.
OOO aj Tebe DN :-))))
Ivka, ja ked som vysadila Seroxat, moje stavy boli "nadherne". Bola som nervozna ako pes, srdce sa mi rozbuchalo, ked som mala ist po schodoch tak som si myslela, ze mam v sebe flasu vodky, plakala som za kazdu chujovinu, atd. Vtedy som brala ten 5-HTP, ale ten po Seroxat efect bol silnejsi.. Trvalo to asi 2 tyzdne
Babulky tak som si zas všetko zameškané prečítala a ak dovolíte zareagujem aj ja. Včerá som doobeda mala deň akože. vrrrrr a potom poobede zas chrrrrrrrrrr(ralax).
Trochu som si oddýchla.
Myis , od včerá som vysadila všetky lieky , ako mi písal RNG- je to svinstvo-a poviem vám , že trochu s tým stavom začínam bojovať na surovo.
Uf je to ťažké, s nikým som to neprekonzultovala,a na druhej strane sa nikomu naokolo nesťažujem, no poviem vám som celý deň v akomsi napätííí.Celé telo, fúúúj,neznesitelné ,a teraz začínam mať pocit, že mozog mám celý rozmliaždený.Zajtrá si idem kúpiť vitamíny a lieky čo mo poradil RNG, a skúsim to.No som zvedavá ako prežijem dnešnú noc. Baby asi dám predsa jednu tabletu- neviem.?
Tania je som nikdy nefajčila, no tiež som mala podobný zážitok ako Zufalka, a poviem Ti, že som vďačná Bohu za každý DEŇ , ktorý môžem prežiť, a to už nehovorím aká som šťastná, keď ten deň je v pohode.Prečo si ten stav ešte viac komplikovať? Ale je to vec názoru samozréjme, ja aj keby som bola zdravá asi by som nefajčila- fuj, smrdí mi to.
Zufalka, čo to máš za injekcie, veď mi to už prezrať, ja som to vtedy akosi nezachytila, na čo to pomáha, alebo aspoň malo by?
ooo , kde si Ty ,ty náš optimista.:-)
tento mesiac idem aj ja k odborníčke asp.dúfam, že je- dovtedy chcem vydržať bez liekov, ale je to vyše 20dní. uf baby , ja niekedy nevydržím bez tablety ani pol dňa.
Od zajtrá sa idem dopovať vitamínmi.
Aj dnes keď som išla do roboty, pekne som si kúpila ovocie..ale bola som v robote ako chameleón, rozmazávalo sa mi, a mala som silné tlaky v hlave- to asi z toho vysadenia tab.
uz mizis? Ani zufalka ani ine kocky tu nie su,tak teda idem aj ja.. neviem, kto je Natalia, ale neva.. dobruu ooo
aj ja som mala dva dni taký pocit, že lezie chrípka na mňa, ale to prešlo, dnes som v plnom nasadení, ale už mi dochádzajú sily... tak výsledky sú dobré, len furt neviem, z čoho mám tie poruchy videnia, ale však asi seriem na to. KeĎ budem mať trochu času, tak sa dovalím s výsledkami k neurológovi, ktorý bude na nervy z toho, že je všetko dobré a nebude vedieť, čo Ďalej, no však to už poznám... :))))))))) nocku Myis
ok, teraz som dorazila domov, takže idem sa skonsolidovať na spanie, vypadla Natália zo Superstar, akurát to vidím... :)dobrú nocku
cau ooo, tak to je supeer, dobra novinka pre teba.. Ja som dnes nanic, uplne mi je zle, akokeby na mna liezla chripka
Soravia ty neberieš toho Xanaxu nejak priveľa? Sa mi zdá, že si úplne oťapená... bav sa s nami! :-) mi chýbaš...
MYIS infarkt nedostaneš! Hrozne plný a divoký deň dievčatá, ale už som tu. Výsledky sú také, že moje vizuálne evokované potenciály sú úplne v norme. Tak ja už neviem, no... :)