Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Dobre ranko prajem vsetkym bojovnickam s tetaniou a s pan.poruchou.Pred chvilou som prisla domov,absolvovala som to psych.vysetrenie,odber krvi a aj injekciu.Psychyatricka bola super,ziadne divne pohlady na mna,bolo vidiet,ze to nehra,ze ma chape a,ze takych pacientov ako som ja ma a pozna ich problemy.Baby nemozeme za to,ze sa to stalo prave nam,moze to prist na hocikoho a dokonca dodnes lekari presne nevedia preco to u ludi vznika.Konecne lekarka,ktora somnou hovorila na rovinu a normalne!Nie som ziadny hypochonder ani nic podobne,je to naozaj normalne ochorenie tela ci mysli ako kazde ine.Len treba najst tu spravnu liecbu a lekara,ktory vas berie ako cloveka a nie ako paka.Svitla u mna nadej,ze mi pomoze a som hrozne stastna.Dala mi seroxat,ktory ked som brala,tak som aspon ako tak fungovala aj do roboty som vladala chodit,neurol-to je ako xanax,a aby som si vecer ukludnila hlavu a myslienky a hlavne sa trosku vyspala,tak mi dala prothiaden a este jeden neurol SR.Viem,ze to vyzera,ze mam vela liekov,ale ked je niekto v takych strasnych stavoch cele dni ako ja,je ochotny skusit vsetko.Casom sa to obmedzi.A hlavne nech to pomoze.Urcite prirodna liecba je menej skodliva ako lieky ale ja nemam cas a ani naladu sama na sebe nieco skusat a mozno si aj pohorsit.Tiez to nestoji malo.OOO,vravela som,ze to dopadne super,tesim sa s tebou,aspon vies,ze v hlavicke nic zle nemas.

ooo

Myis ale pokoj, aspoň zistíš konečne, že ti nič nie je, že ti žiadny infarkt ani ochrnutie nehrozí a bude dobre. Náhodou koník je super vec, ja ich milujem. Ja tu od rána behám ako splašená a a neviem čo skôr, tak som si dala pauzu :)

myis

Dnes idem na tu magneticku a je mi z toho nanic. Inak, snivalo sa mi, ze som mala kona v byte, no hroza. Ako babulky?

duriez

Mily RNG mohol by si mi prosim ta poradit,ako to mam liecit,nechcem do seba stale hadzat antidepresiva. Alebo je to nutne?

duriez

Stava sa prosim Vas aj vam, ze v noci pocitujete strpnutie na lavej strane,nemozete poriadne zaspat lebo sa budite na krce,strpnutie,stiahnutie svalov v oblasti lavek strany hrudnika. Velmi sa vtedy nalakam,srdce mi bije ako dive,nemozem sa uvolnit a poriadne zaspat,namyslam si, ze je to srdce,ale srdce mam podla vysetreni zdrave. Tetaniu mam asi 2 roky.

ooo

Ivanka a aké lieky si to povysádzala? Ty si z BA alebo kde si ideš kúpiť tie prípravky RNG? Lebo by si aj mne mohla teda kúpiť... ja to nemám až tak blízko :))) Fakt.

myis

Ivka, nemusis mat take iste stavy ako ja.. Na tu tvoju otazku, co s nami urobia, ja neviem, ja si uz myslim, ze som nejaka vadna, kazdy den nieco, uz mam toho plne zuby.. Dobru nocku a vela vitaminikov prajem