Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Dobre ranko prajem vsetkym bojovnickam s tetaniou a s pan.poruchou.Pred chvilou som prisla domov,absolvovala som to psych.vysetrenie,odber krvi a aj injekciu.Psychyatricka bola super,ziadne divne pohlady na mna,bolo vidiet,ze to nehra,ze ma chape a,ze takych pacientov ako som ja ma a pozna ich problemy.Baby nemozeme za to,ze sa to stalo prave nam,moze to prist na hocikoho a dokonca dodnes lekari presne nevedia preco to u ludi vznika.Konecne lekarka,ktora somnou hovorila na rovinu a normalne!Nie som ziadny hypochonder ani nic podobne,je to naozaj normalne ochorenie tela ci mysli ako kazde ine.Len treba najst tu spravnu liecbu a lekara,ktory vas berie ako cloveka a nie ako paka.Svitla u mna nadej,ze mi pomoze a som hrozne stastna.Dala mi seroxat,ktory ked som brala,tak som aspon ako tak fungovala aj do roboty som vladala chodit,neurol-to je ako xanax,a aby som si vecer ukludnila hlavu a myslienky a hlavne sa trosku vyspala,tak mi dala prothiaden a este jeden neurol SR.Viem,ze to vyzera,ze mam vela liekov,ale ked je niekto v takych strasnych stavoch cele dni ako ja,je ochotny skusit vsetko.Casom sa to obmedzi.A hlavne nech to pomoze.Urcite prirodna liecba je menej skodliva ako lieky ale ja nemam cas a ani naladu sama na sebe nieco skusat a mozno si aj pohorsit.Tiez to nestoji malo.OOO,vravela som,ze to dopadne super,tesim sa s tebou,aspon vies,ze v hlavicke nic zle nemas.
Myis ale pokoj, aspoň zistíš konečne, že ti nič nie je, že ti žiadny infarkt ani ochrnutie nehrozí a bude dobre. Náhodou koník je super vec, ja ich milujem. Ja tu od rána behám ako splašená a a neviem čo skôr, tak som si dala pauzu :)
Dnes idem na tu magneticku a je mi z toho nanic. Inak, snivalo sa mi, ze som mala kona v byte, no hroza. Ako babulky?
Mily RNG mohol by si mi prosim ta poradit,ako to mam liecit,nechcem do seba stale hadzat antidepresiva. Alebo je to nutne?
Stava sa prosim Vas aj vam, ze v noci pocitujete strpnutie na lavej strane,nemozete poriadne zaspat lebo sa budite na krce,strpnutie,stiahnutie svalov v oblasti lavek strany hrudnika. Velmi sa vtedy nalakam,srdce mi bije ako dive,nemozem sa uvolnit a poriadne zaspat,namyslam si, ze je to srdce,ale srdce mam podla vysetreni zdrave. Tetaniu mam asi 2 roky.
Myis nie si vadná, ale tehotnááááá
Jááj, inak dobré ránko bojovníčky :)) Akoto že som tu ráno prvá? Vstávať a cvičiť!!!
Ivanka a aké lieky si to povysádzala? Ty si z BA alebo kde si ideš kúpiť tie prípravky RNG? Lebo by si aj mne mohla teda kúpiť... ja to nemám až tak blízko :))) Fakt.
Drzim palce kazdemu, co sa chce z tej drogovej zavislosti dostat.
Ivka, nemusis mat take iste stavy ako ja.. Na tu tvoju otazku, co s nami urobia, ja neviem, ja si uz myslim, ze som nejaka vadna, kazdy den nieco, uz mam toho plne zuby.. Dobru nocku a vela vitaminikov prajem