Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Myis ked sa vratis,tak si to precitas.Vidiet hnedeho kona znamena,ze ta caka prijemne prekvapenie.Takze hod vsetko za hlavu,bude o.k..Taky co cika a kaka tu nie je opisany,je tu o cisteni kona a to znamena,ze je pred tebou daleka cesta.Asi nejaky vylet,mozno sem k nam do SR alebo to tvoje stahovanie.Ale hovori sa,ze ak do niecoho takeho stupis,ci sa ti o tom sniva,budes mat stastie.Neverila som tomu nikdy na 100% a ani to casto necitam ale raz za cas ked mam divny sen,tak si to pozriem a casto to sedi.Zaver:Vsetko je a bude v poriadku a ty budes dobra a stastna mamicka.Cmuk.

myis

ooo, ty siska, nerob si tu zo mna srandu, ha ha, zufalka ten kon bol hnedy a stale cikal a robil velku potrebu po celom byte a my sme to s maminou upratovali

myis

caute babky, zachvilu idem, aspon jedna dobra novina, dnes som dostala email a vraj moja rodina pochadza zo stareho slachtickeho uhorskeho rodu a maju pre mna zaznam z roku 1622, to je najdalej kde som sa dostala..

ooo

Lenka len jej to radšej s tým koňom povedz až poobede, aby neskolabovala :) ona si určite zo všetkého niečo zlé vyčíta teraz

ooo

Jááj, no jasné, na tie tvoje stavy už hádam prírodná liečba ani nestačí... Snáď sa ti polepší... A to si doteraz nevedela,že nie si hypochonder a že si naozaj chorá? :) Idem na školu...

zufala

Ak chces myis,tak mi napis aku mal ten kon v sne farbu a co robil,uvidime co ti z toho vyplinie.Nech je trosku zmena temy a nebojkas sa.

zufala

Bola,aj sme asi troje lieky skusali.Az tie tretie a to ten seroxat mi trochu sadol a existovala som-ak sa to da tak nazvat.Mna tam vtedy poslal prof.Kukumberg,ktory napisal knihu o pp.Ale ked som otehotnela,tak som ich zacala vysadzat,vtedy mi bolo aj lepsie.Ja som mala vsetky vysetrenia o.k.,tak som tu moznost pripustila a skusila to.Chcem sa liecit a nevzdam to,vyskusam vsetko,hlavne ked viem,ze za to nemozem a,ze mi konecne niekto veri a chce pomoct.Myis,budem na teba mysliet,aj ty budes mat vsetko o.k.,uvidis.Pozriem sa do snara co znamena ked sa sniva o konovi.

ooo

No Lenka tak zásobila ťa riadne, to sa musí nechať. Ty si za tých 7 rokov nikdy nebola u psychiatra? Mňa tam hneď šikovali :))) ja asi aj vyzerám šibnutá, xi

zufala

Myis je dobre,ze si si vybavila to zdr.poistenie,treba to vyuzit ked sa da.A ty ako bud.mamicka mas pravo ist k lekarovi ked mas nejake pochybnosti o svojom zdr.stave.Tie tlaky su vraj normalne pri nasej dg.,dokonca aj to moje caste mocenie.Pytala som sa,ze ci tym viacej trpia zeny,vraj aj muzi,len u nich to zacina a prejavuje sa skor ako infarkt a u nas zien je to ta zavrat.Ivanann ja chodim na inj. magnezia do zily.Este ma caka jedna ale zatial nic moc efekt.Ak si brala antidepresiva a len tak si ich vysadila,to nie je dobre.Moze ti byt este horsie,musia sa vysadzat postupne.Ja by som to urcite neriskla.Mate co citat,zatial pa.