Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahoj gina1,ja som to nebrala,tak ti neviem poradit,ani tie lieky zatial nikto tu nespominal.Soravia ooo rano pisala,ze jej to dopadlo o.k.,tak sme radi.Drz sa mna ten xanax a aj ine lieky tiez dost uspavaju.Som zvedava ako dopadla myis,isla na rezonanciu.Pa.
Ja som bola z tych liekov totalne mimo.Bud som spala a ked som nespala,tak som si pripadala ako na fete.Dokonca som prestala mat cit v jednej ruke no horor.
Baby, chodim sem pomenej..
musim do prace a potom byt s malou, nemam tolko casu ..ale vzdy vas citam a myslim na vas.
OOO- ako VEp? nikde nevidim zeby si pisala co a ako..
ja som ospala ako svina, pocasie, xanax..
atd..
ma drbne
Caute vsetky. Bola som tu asi pred 4 dnami, pytala som sa na Cinabenne. Niktora ste to nebrala?
dakujem.Len ako sa toho zbavit?je to mozne,ze sa neviem zbavit tych blbych myslienok a strachu? Aj ked si vravim,ze EKG som mala v poriadku,co ked naahodou..no viem,ze keby ma netrapilo srdce,tak by som si vymyslela nieco ine.
Este sa chcem spytat mam velku skoliozu a vyskocene stavce,moze mi to sposobovat aj tie tlaky v hrudnej chrbtici? Citim to na pravej strane vpredu + prava lopatka, no sem tam aj lava strana. Preto sa bojim o to srdiecko.
Ahoj sisula,pozna to vacsina z nas.Ja az moc dobre a zo zaciatku ma to tiez velmi desilo.Ale nema to nic spolocne s tvojim srdieckom.Vsetko je to touto chorobou.Na niecom sa to odrazit musi-ten stav a nam sa to prejavuje aj takto.Teraz to mam uz 3 den ale nezaoberam sa tym uz,je to zbytocne.A ak mas EKG v poriadku,skus to pomaly predychavat a neboj sa.
SISULA 21: Nič nemáš so srdcom, to sme si všetky mysleli a nahovárili, patrí to k tetánii, určite nemáš srdcovú vadu ani nedostaneš infarkt
Ale Myis miláčik však sa ti snažím zdvihnúť náladu... O hovienkách sa ti snívalo??? Však to si mala rovno povedať, to je super... :))
chcela by som sa vas spytat,mam tiez panicku poruchu a bojim sa najma toho,ze mam chore srdce,pretoze pri atakoch mi to udieralo do lavej ruky a hrude,tiez citim pri strese tlak na hrudi a busenie srdca. Ake vysetrenie srdca vam robili? Mne robili len raz EKG. A to uz bolo asi pred 2 mesiacmi,ked mi zacali tie ataky. Staci to?
Zelam pekny den vsetkym TETENICKAM.LEnka,tebe som pis.na mail.Prajem pekny den.