Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

Ivka, ja ti poviem, ze ak sa takto spravaju u vseobecnych vsade k pacientom, tak ja neviem. Ja som si pripadala, ze mam lepru, alebo nieco take, ze sa ani z prdele nezodvihla, nezobrala tlak alebo aspon nepopocuvala, hroza to bola, mala som na nu chut zakricat, ze nech si s tym diplomom vytrie tu prdel, s prepacim, taketo doktorky, to ma vie vytocit!!! Mne bolo luto aj tych ludi v cakarni, lebo ja mam sukromne, ale ak je niekomu nanic a prijde k takejto krave, ktora ti za 2 minuty stanovi diagnozu pohladom na teba a vypise recept, naozaj katastrofa. Keby som mala len silu vystudovat medicinu, pane boze, tak prisaham, ze by som takto urcite nekonala!

ivanan

Myis ja som zostala z toho Tvojho Všebec. vyšetrenia úplne obarená. Aspoň vieš ako nám je ťažko, s nami takto zaobchádzajú stále.
Muž ma dnes prekvapil, povedal,že si mám nakomplet prefotiť svoj zdr, kartu, zohnal mi nejakého odborníka na tetániu, no musí si najprv pozrieť moju zdr. kartu.aké vyš. som mala a či mi robili vôbec srávne postupy liečby.
Baby normálne ma muž šokol, že mi to tak tajne vybavil. Mám ho veľmi rada.
Zufala, cítim život z Tvojich správ, je to super, asi ako tak začína zaberať Tvoja liečba :-)).Malémo prajem skoré uzdravenie.
OOO a Tebe pekný víkend- ale nie, som v duch s Tebou, ale už aj z toho som poriadne unavená- takže Ti nezávidím.

ivanan

ooo jak sa voláš priezviskom? Lebo aj moja stará mama má nem. priezvisko, kto vie či nie sme rodina- segra. ha:-)
ooo poviem Ti , že dnes som prišla z roboty a zrazu šibnutím prútika mi zostalo tak svinsky zle,že som sa zložila do postele.Inak cez deň mi bolo super,terz som bojovala do poslednej chvíle ako sa len dalo, až som si msela dať tú nešťastnú tabletu. no vydržala som bez nich 4 dni, myslím, že na začiatok dobré.Tá zmes sa volá-Zmes minerálov na kosti s vit D+., myslím , že to je proti napätiu v tele + neviem čo pozri si to. Nestihla som to kúpiť, tak :-(.
Tie vitamíny STRESS VIT, je dobrý no je to poriadna bomba vitamínov, berie sa každý 2 deň.Dnes som toho zobrala málo, asi sa to odzrkadlilo, len tak som vzdychala.STRESS -B je vraj obohatený o vit. B ktorý je proti stresu.Ja mám ten vit.Vraj je dobré aj Aloe džús s broskyňou, včelí peľ.-dražé.
Myis tak si dostala riadne pravidlá v robote, ja robím v mužovej firme no jemu sa to tiež nepáčilo, tak to v robote zatrhol.Poviem Ti odstupom času to považujem za pozitívne, doma si vytvorim chvílku na svoje záležiosti a v klude si to povybavujem. Všetko má svoje miesto.
Baby na tieto rozhovory dole neviem ako reagovať, či tet. trpia viac muži aleo ženy, no možno my sa s tým naučíme skôr žiť,lebo sme viac otvorené a dokážeme o tom hovoriť, aspom mne to dobre padne vám napísať a nezhromažďovať všetko v sebe.

myis

Cau ooo, ja som podedila rodne listy od starej mamy a potom si zavolam na matriku a tam mi spravia resers, potom cez internet, atd.. Hrozne zvuky ma ta magneticka, ne?? Som myslela, ze tam ohluchnem. A ked ta daju do toho tunela, brr.. Ja neviem, ci im preskocilo u nas v robote, ale vacsinou su velmi tolerantni, povedali nam, ze vela ludi surfovalo cely den.. A je to pravda, lebo jeden kolega bol na tom stale..

ooo

Myis prosím ťa, kde hľadáš ten svoj rodokmeň? Normálne ma to chytilo, ja mám totiž nemecké priezvisko a nikto presne nevie, že odkiaľ pochádzame...

ooo

No Myis to sú sviniari, to robia aj v zahraničí? Ja že len u nás nemôžu ľudia surfovať v práci, chm :) Mne to v tom tuneli pripadalo ako keby som mala zbíjačku pri hlave, otrasné zvuky... Som prišla z cvičenia a celkom v pohode zatiaľ

myis

Caute babky, dnes som bola na tej magnetickej rezonancii, trva to 15 minut, je to v poho, akurat, ze vas strcia do takeho tunela a strasne zvuky to vydava, neprijemne.. Vysledky za 10 dni.. Zufalka, ako sa mas moja? Ja nebudem moct pisat cez den, lebo mi zablokovali v robote internet, vraj vela ludi surfuje, takze tu nebudem tak casto. Mrknut mozem, ale posielat spravu sa mi neda

gina1

No ruzicka mne najskor robila klasicke neurologicke vysetrenie kladivkom, pricom je poz. tzv. Chvostek. Medzi hornou perou a nosom je miesto alebo miesta kde ked nim udrie tak mas zasklby tvare no a potom mi robili EEG. Na hlavu ti napoja elektrody a tie snimaju mozog, ked si v klude v tme,svetle...Pre mna osobne bolo priserne ked pustila nejake blikotave svetlo, mala som pocit na zvracanie a hned ma to strasne rozrusilo vydrzala som 2 sekundy. Asi tak