Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Baby, ked ste boli tehotne, ako vam bolo? Tiez vas bolievali svaly? Aj po 2 mesiacoch? Ooo, ja neviem, my sme boli taky dobri ziaci vsetci
asi bolo moja, len si nebola problémové dieťa, tak si o tom nevedela, xi. Ale určite sa to vyvíja a rozširuje dnes, to je pravda...
aha, to nebolo za mojich cias, asi..
ee, ja vôbec neučím, mám neučiteľský smer, ale pracujem v poradenstve so stredoškolákmi na prevencii
Ooo, kde ucis? Na strednej, ci zakladnej?
do zlatých moraviec na 3 dni na školenie a budúci týždeň mám v robote taký besný, žeby som si celkom radšej oddýchla cez víkend, nuž ale čo narobíím?
a kde ides, ooo?
Hej, aj mňa už to opleštenie trochu prešlo, ale veru mám chuť si zas ľahnúť. A ide ma roztrhnúť z toho, že zajtra ráno vyrážam, fujjj
Uf, tak sme späť z cintorína, to bola normálna túra, u nás je cintorín do kopca a každý je na inom konci...Idem sa trochu baliť, ale budem aj sem kukať, či niekto nepríde niečo povedať... :)
Aj ja ooo som si lahla k malemu a zaspala som na necelu pol hodinku.Uplne to stacilo na to,aby som bola hotova.Ale po dlhsej chvili to zvykne prejst,takze uz to je lepsie.Tak to nenavidim,ze som unavena a nemozem sa vyspat.Teraz cakame mojich krstnych,takze tu bude hluk a veselo.Oni maleho hrozne lubia,je to prvy stupel v rodine.To ma zase paradne vycerpa ale tesim sa na nich.Po otcovi je to moja najmilsia rodina.Pomozeme si aj keby co bolo.Ak sa bude dat,tak sa vecer ozvem.No a tu v BA sa dnes na cintorin my netrepeme,pojdeme zajtra ci v sobotu,ked sa tam bude dat v klude dostat.Je to tam upchate.Tak sme aspon zatial zapalili kahanceky.