Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ivanka nepoviem ti ho tu, napíšem ti ho na mail ak chceš ma teda chceš za sestru, xixi
baby čaute, ja krava som si poobede ľahla a zaspala a mám pocit, že sa zosypem teraz, tak mi je na prd... a to sa ideme valiť na cintorín za chvíľu,potom prídu ľudia k nám a potom sa baliť na zajtra, no proste som si pomohla :)
Ooo, vsak to nie je dolezite, moja. Ja tam mam aj pradedka aj prababku, lenze oni pochadzali z takych slachtickych rodin, inak mame z toho prd, za vojny sa vsetko stratilo a potom aj za sociku, to vies..
Caute babenky. Golda, na tej stranke si vyhladas priezvisko a podla toho uvidis, ci ste mali erb, potom napises email a oni ti spravia resers a povedia, ze v ktorom roku naposledy maju zaznam. Ja som napriklad mala roku 1622. No a potom to stoji 2000 SK a oni ti to poslu cele aj s digitalnou fotkou (original ti nemozu poslat).. Zufalka, jej to som rada, ze si fajn, ja tiez cintoriny neznasam, nasa rodina je taka zvlastna, u nas skoro vsetci zomreli alebo sa narodili v zime. Mne povedali, ze vysledky budu do 10 dni, takze teraz mozem trpnut..
Myis žiadna pečať :((( my sme taká chudobná rodinka, na erb sme nemali , xi
Prajem vsetkym TEtanickam,pekny den,samozrejme aj TEtanikom.Lenka,ja som uz aj dnes posielala mail,tak uvidime.S tym hrdlom to mam aj ja.Staci,ze ide nejaky smutny film a som hotova,dobre sa nezadusim.Tak radsej na take filmi ani nepozeram.Ale Teba chapem,ved pojdes na hrob mamke,a to je nieco uplne ine,ako nejaky film.Inak u nas je pekne aspon zatial.Prajem pekny,nicim neruseny den.PA
Prajem krasne rano-tu v BA je teraz aj bez mracika slnecne,uvidim dokedy to vydrzi.Maria,neviem co sa stalo,naozaj mi ziadny mail vecer neprisiel.Skoda myis,ze sa nebudes moct cez den ozvat ale aspon vieme,ze si o.k. a je to iny dovod.10 dni cakat na vysledky,to je dlha doba ale co uz,ved aj tak vieme,ze su dobre,nie?Inac nie je to velka vyhra ale zatial mi je lepsie,aj som bola sama s malym vonku,v malom obchode a v lekarni.Dufam,ze sa to bude posuva smerom dopredu a hlavne po nasadeni tejto novej liecby.Baby aj vy tak neradi chodite na cintoriny?My pojdeme asi az zajtra,vsetci robia a dnes sa tam nebude dat ani pohnut.Zase mi bude zvierat hrdlo a krcit usta,hlavne ked budeme pri maminom hrobe.Ja to tam zle znasam a snazim sa urobit to co mam a ist prec.Drzte sa dnes a v praci vela uspechov.
Myis aj si im písala mail, aby Ti zaslali bližšie informácie?
Babulky, asi ste uz v hajanoch, tak vam prajem peknu dobru nocku. Inak, moji prastary rodicia mali nemecke priezviska obidvaja a zistila som velmi zaujimave veci.. Ooo, skus sa aj kuknut, ci ste nemali vlastny erb na stranke www.genealogy-heraldry.sk a uvidis, ci ste nahodou neni medzi tymi rodinami. Moje obidve su tam.. Dobru nocku