Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
mozno je to z toho, ze mi byvalo zle od zaludka, bola som unavena a takisto to tehotenstvo, vsetko dokopy. Aj zo stresu a depresii ta bolia svaly vraj
Asi, ja neviem.. Uz mam vybrate pre dievcatko, ale chlapcek absolutne nemam ponatia
hm, bola, jasné, nehovoria na to nič, skúmali ma na svalovú atrofiu, ale nič, tak odvtedy sa k tomu ani nikto nevyjadruje... u mňa je to ale skôr tá únava a slabosť...
svalovica po celom tele? hm, zaujímavé... no ja mám zas slabosť po celom tele... asi si to nesmieme všímať Myis a naučiť sa s tým žiť, ja už neviem... Máš už vymyslené mená pre bábo?
Ooo, bola si s tym niekedy u doktora? Co ti povedal?
Presne tak, po celom tele
ako divne? ako keĎ máš svalovicu? a kde najviac?
Ja si uz pripadam ako taky kripel, baby
Ooo, mna svaly bolia hrozne, ale tak divne a ma to trapi.. Myslim, ze nik tu okrem nas neni, to mas pravdu
Myis ja ani tehotná nie som a svaly ma bolia skoro všetky :) aj krčná chrbtica furt a ráno sa budím na bolesť krížov... (neviem, či je tu niekto okrem nás teraz na PC)