Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

ivanan

Myis tie testy sú dobrá vec,tiež som mávala také stavy, a kamoška čo robí v labákoch no v Nemecku, ma nahovorila, že je dobré si dať tie testy. je to jeden odber krvy , na základe ktorého budeš vedieť na čom si.A daj si spraviť na čo najviac vecí. Ja som si dala spraviť aj na boreliózu,no doktor na mňa pochybovačne zazrel, určire si pomyslel, že som nevyliečitelný hypochonder,potom povedal.že ak som nemala flaky je to zbytočné si to dať robiť.Krvopotne ma odhováral. Kamoška povedala aby som trvala na tých vyšetreniach, tak som aj trvala.Napokon mi prišli pozit.výsledky na boreliózu, a keď mi ich dával tak len tak skromne, akože mimichodom, -ja by som mu vtedy strelila, -a že netreba?.!
Najlepšie bolo keď mi prišli poz.výsledky aj na chlamýdie, ja som sa na tie výsledky popozerala doma, a zistila som , že sú 2 druhy, pohavné, plúcne.Ja som mala plucne(od malička trpím na priedušky). potom som sa spýtala či mi nasadí liečbu, a že- na čo? Zobral si velký slovník, a hladal C ,CH, ááá chlamýdie,-odpoveď bola , musíte sa moja milá preliečiť aj s mužom. a ja , že prosím, veď ja mám plúcne, on na to, nie nie tu píšu, že sú pohlavné. po týždni som prišla na kontrolu a spýtala som sa na tú liečbu podotkla som plúce, a on no dobre.(Veď to je skoro jedno, no nie? )
myis v Tatrách mi predpísali antibiotiká, kt.som brala 1 týždeň a zabrali.Tak dúfam, že Ty na svoje zlaté sukromne poistenie budeš mať väčšie šťastie.
ooo mňa na Tvojom mieste by vystrelo, no držím Ti palec, aby Ti to ubehlo.
Dobrú noc vám všetkým zajtrá.

myis

Ako si mam "odmorit" telo, RNG? Aby ma neboleli klby a svaly? Co by si mi poradil? Inak, tu tiez maju to koloidne striebro. Ja neviem, co mozem brat, ked som tehotna?

RNG

Unavovy syndrom je sposobeny alebo roznymi patogenami,zamorenim tela alebo nedostatkom roznych latok.
To moze mat korene alebo v nespravnej strave alebo v nedostatocnom traveni.
Spravna skladba stravy a doplnky kyselin a enzymov by to mali vyriesit.
Prinajhorsom, co chyba v tele sa da doplnit aj potravinovymi doplnkami(aminokyseliny, mineraly, vitaminy, vlakniny, enzymi na cistenie, a ine specificke latky)

myis

Ja uz neviem, co mame, naozaj, stale sa dozvedam o novych testoch a chorobach, uz mi z toho sibe, naozaj Leni. Ides uz spinkat? Tak dobru nocku ti prajem aj malickemu

zufala

Myis pozrela som si tu stranku a pod lady.sk bol popis tej chronickej unavy,no cela ja.Ma priznaky ako pri pp,tiez ma vycerpavy maximalne.My sa niekedy smejeme,ze ja musim mat vsetko co ostatny,a ked mi nieje zle tak ma aspon nieco boli.Uz som si zvykla.Vidim,ze tu nikto nie je tak prajem vsetkym dobru nocku.

myis

Ahoj Lenka, som rada, ze ti je lepsie.. Ja som citala zopar prispevkov o tych bolestiach svalov a RNG odporuca dat si urobit testy na mykozy, plesne, boreliozy a chlamydie, precitajte si to na "migrujuce bolesti klbov" teme, ja si to dam urobit pre istotu

zufala

Ale ste sa rozpisali kocky.Myis ja tiez mavam tie bolesti svalstva,bud sa mi to zda ako svalovica alebo ma bolia nohy ako ked som rastla,co si este pamatam.Teraz nam odisla navsteva,maly zaspava,muz chudak spi lebo sa citi zle a ani na nocnu nejde.Otec isiel za znamimi a bracho na nakup do TESCA nakupovat,zajtra cestuje s frajerkou na 3 dni spoznavat Prahu.My sa tak striedame,teraz musi byt lepsie mne aby som sa vedela postarat o druhych.Idem pozerat nemocnicu ale kuknem na vas.Snad mi nikto neobsadi PC,ale nemal by.Pozdravujem vsetkych a tym co sa sem dnes uz nedostanu zelam dobru noc a krasne snicky.OOO,davaj na seba pozor a drz sa,nejak to vydrz.