Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

beriem Femivit,poradil mi ho gynekolog. Aloe Vera som pijavala aj predtym, takze ju budem pit dalej teda. Naco je stava z Noni? Poculi ste niekto o tom?

Ivka 1

Aloe Vera sa môže brať aj počas tehotenstva ale je veľmi dôležité,či si ho už pred tehotenstvom pila.Ak áno,tak môžeš v tom pokračovať ale neodporúča sa začínať s pitím aloe ak už tehotná si.Ale je celý rad doplnkov výživy na prírodnej báze,ktoré môžeš brať aj počas tehotenstva a dokonca gynekológ,ktorého máme v poradnom zbore
lekárov to odporúča každej tehotnej žene.

myis

Tymi rybacimi olejmi je myslene z lososa? Alebo je to nejaky mix? Lebo ja som nasla len z lososa.. A este zo zraloka, ale tie boli strasne drahe, 60 Eur. Vraj je to dobre na klby, RNG porad, mam si ich kupit?

Ivka 1

Príznaky chronickej únavy:
Zvýšená citlivosť lymfatických uzlín
svalové bolesti-spontánne aj na dotyk
zápcha a porucha sexuálnych funkcií
migrujúce bolesti malých a veľkých kĺbov
poruchy spánku- v zmysle skorého sa budenia - typicky o tretej ráno
depresie
svetloplachosť
ťažké sústredenie sa,poruchy zapamätovania si niečoho
poruchy videnia
podráždenosť,napätie
pocit nepokoja,strachu
Je potrebné preskúmať denný a spánkový režim človeka postihnutého chronickou únavou a upraviť ich.Odporúčajú sa prípravky ,ktoré čiastočne utlmujú bolesť a zápal a zároveň podporujú odolnosť organizmu.Ide o horčík,zinok,
vitamín C,B-1,B-6,A,E.Doplnky výživy z
nenasýtených mastných kyselín a aminokyseliny. Veľmi dôležitú úlohu tu
spĺňa pitie Aloe s prídavkom broskyň a
užívanie včelieho peľu.Namieste sú tu aj antioxidanty.

myis

Ivka, mojej sesternici syn mal plucne a robili mu sarapatu jak svet! Ja si to dam urobit, vypytam si to u neurologa a stavim sa, ze nieco z toho bude pozitivne... Da sa to liecit v pohode, alebo to ma nejake vazne nasledky?

ivanan

Celý deň som pribiehala, no nemala som čas sa zastaviť a popísať.
No stále na vás myslím, aby vám bolo lepšie.Zufalka, veľmi Ti fandím, aby si bola každým dňom silnejšia, no prajem to všetkým.
Myis , až na základe výsledkov budeš vedieť čo Ti je. skús to.
velmi dobré sú však aj rady RNG.

myis

Ja viem, ja som mala ASLO testy a nejaky Latex, to neviem, co je a mam ich zopar, ale vsetko bolo v poriadku, ja poprosim mojho kamosa, nech mi ich urobi. Je viac typov chlamydii, nielen plucne a pohlavne, ale vraj ich je vela. Vidis, dokym si nenastudujes sama, tak ti doktori ti nic nepovedia, ja som si musela na pohlavne choroby vypytat test sama..