Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
beriem Femivit,poradil mi ho gynekolog. Aloe Vera som pijavala aj predtym, takze ju budem pit dalej teda. Naco je stava z Noni? Poculi ste niekto o tom?
Aloe Vera sa môže brať aj počas tehotenstva ale je veľmi dôležité,či si ho už pred tehotenstvom pila.Ak áno,tak môžeš v tom pokračovať ale neodporúča sa začínať s pitím aloe ak už tehotná si.Ale je celý rad doplnkov výživy na prírodnej báze,ktoré môžeš brať aj počas tehotenstva a dokonca gynekológ,ktorého máme v poradnom zbore
lekárov to odporúča každej tehotnej žene.
Tymi rybacimi olejmi je myslene z lososa? Alebo je to nejaky mix? Lebo ja som nasla len z lososa.. A este zo zraloka, ale tie boli strasne drahe, 60 Eur. Vraj je to dobre na klby, RNG porad, mam si ich kupit?
Ja by som to vsetko brala, ale napriklad na tej aloe vera stave je napisane, ze sa neodporuca v tehotenstve.
Príznaky chronickej únavy:
Zvýšená citlivosť lymfatických uzlín
svalové bolesti-spontánne aj na dotyk
zápcha a porucha sexuálnych funkcií
migrujúce bolesti malých a veľkých kĺbov
poruchy spánku- v zmysle skorého sa budenia - typicky o tretej ráno
depresie
svetloplachosť
ťažké sústredenie sa,poruchy zapamätovania si niečoho
poruchy videnia
podráždenosť,napätie
pocit nepokoja,strachu
Je potrebné preskúmať denný a spánkový režim človeka postihnutého chronickou únavou a upraviť ich.Odporúčajú sa prípravky ,ktoré čiastočne utlmujú bolesť a zápal a zároveň podporujú odolnosť organizmu.Ide o horčík,zinok,
vitamín C,B-1,B-6,A,E.Doplnky výživy z
nenasýtených mastných kyselín a aminokyseliny. Veľmi dôležitú úlohu tu
spĺňa pitie Aloe s prídavkom broskyň a
užívanie včelieho peľu.Namieste sú tu aj antioxidanty.
Ivka a co je vlastne tebe? Ja viem, jeho rady su dobre, to je pravda
Ivka, mojej sesternici syn mal plucne a robili mu sarapatu jak svet! Ja si to dam urobit, vypytam si to u neurologa a stavim sa, ze nieco z toho bude pozitivne... Da sa to liecit v pohode, alebo to ma nejake vazne nasledky?
Celý deň som pribiehala, no nemala som čas sa zastaviť a popísať.
No stále na vás myslím, aby vám bolo lepšie.Zufalka, veľmi Ti fandím, aby si bola každým dňom silnejšia, no prajem to všetkým.
Myis , až na základe výsledkov budeš vedieť čo Ti je. skús to.
velmi dobré sú však aj rady RNG.
Ja viem, ja som mala ASLO testy a nejaky Latex, to neviem, co je a mam ich zopar, ale vsetko bolo v poriadku, ja poprosim mojho kamosa, nech mi ich urobi. Je viac typov chlamydii, nielen plucne a pohlavne, ale vraj ich je vela. Vidis, dokym si nenastudujes sama, tak ti doktori ti nic nepovedia, ja som si musela na pohlavne choroby vypytat test sama..