Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Prezyvka, isteze, no zostanem pri tej osteoporoze. Zatial toto zabralo kazdemu bez vynimky! Preco s tym neliecia lekari osteoporozu?
Deria ti co verie konspiracnym teoriam o farmafirmach by trebalo vybavit nejake to liecenie :D
Btw vies o tom ze ludske telo nefunguje ako pocitac alebo motor v aute alebo stroj? Nikdy sa nenajde univerzalna latka pre kazdeho co by kazdeho vyliecila alebo kazdemu podobna, chemia ludskeho tela je sice podobna no nie totozna, vela ludi reaguje inak na rozne latky, niekto znesie viac toto druhy hento, jednemu sa metabolizuje nieco rychlejsie, druhemu pomalsie atd. Je mozne sa z roznych chorob vyliecit spontanne, kde jeden umrie druhemu sa nestane nic .. atd atd ... dristiky z o farma firmach a konspiracnych teoriach su smiesne a primitivne. Sa cudujem ze niekto dokazem verit tym vymyslenym textom co najde na nete. ESTE TU MOZME ZAHRNUT LUDI DO TEJTO TEMY KTORYCH VYLIRCIL BOH :D (pre tu srandu :D)
Ano, to verim, ze clovek mudruje, pokial je zdravy ale ak sam dostane rakovinu, dostane aj strach a citi sa pravdepodobne v rukach lekarov istejsi. Liecit sa na vlastnu päst pokladam tiez za riskantne. Existuju vsak aj lekari, ktori sa preorientovali na alternativnu medicinu, lenze tych je treba najprv najst!! Nie kazdy ma vsak peniaze na to, aby cestoval za takym lekarom niekde do zahranicia, platil si liecbu (lebo poistovna mu ju nezaplati)no a hlavne si nemoze dovolit stracat cas. Medici sa ucia len to, co im je nalinkovane a preto je tazko obvinovat lekarov. Je ich vela svedomitých a snazia sa uplatnit to, co sa naucili. Ale kto linkuje, co sa maju studenti medicíny ucit? No predsa Farmaindustria, este aj v tom ma prsty! Lebo v jej zaujme je liecit a nie vyliecit, ved im ide o miliardy rocne. A kto ma miliardy, ten diktuje, taka je pravda.
Poviem vam taky priklad. Osteoporoza sa vraj neda uplne vyliecit. Hm, tak ako je mozne, ze moja znama sa za 4 roky vyliecila z osteoporozy kvalitnou doplnkovou vyzivou? Mozno zase budete pochybovat niektori, ze ktovie, ci ju vobec mala a ze si to vymyslela, atd. Urobila mi kopiu jej nalezu, vysetrenia, ktore je robili v jednej nemeckej klinike spred 4 rokov, kedy mala fraktury rebier dôsledkom osteoporozy. 4 roky brala tu doplnkovu vyzivu (nic ine!) a hlavne vela prírodného kalcia. Po 4 rokoch bola vyliecena. Mam pred sebou aj potvrdenie po 4 rokoch z kliniky, (tej istej, kde jej osteoporozu zistili)kde stoji, ze uz ziadnu osteoporozu nema!(Skoda, nemozem to sem odkopirovat.)
Tak ako to je vlastne? Pytam sa, preco sa neliecia vsetci ludia, vratane prominentov, z osteoporozy tymto spôsobom? Preco sa napchavaju liekmi, ktore maju x vedlajsich ucinkov a aj tak prt pomahaju? Rozmyslajte! Tak nejako to bude aj s rakovinou a mnohými inými chorobami.
Ono je to tak, kazdy pacient ma pravo sa rozhodnut a vzdy moze suhlasit s navrhovanym liecebnym postupom alebo ho odmietnut. Ludia dnes maju vselico nacitane, maju rozne informacie. Ale ja sa potom pytam,ked ti lekari vlastne nevedia liecit, preco su stale plne ambulancie aj napriek internetu a zalahe informacii? Lebo teoretizovanie zdravych ludi je jedna vec a mat diagnozu na papieri, pri svojom mene, to je nieco celkom ine, vtedy ide fakt o zivot. Su aj taki co odmietnu a svoje rozhodnutie aj podpisu a liecia sa po svojom, su taki co odmietnu a potom sa vratia a su taki, co kym boli zdravi odmietali celu konvencnu medicinu, ale ked to zrazu bolo na papieri, radikalita ustupila. Nadorovych ochoreni je vela, su take co sa ani nemusia liecit, len sa sleduju, su ale take, ze ked nieco neurobime hned, sance sa prepasu a je to zle. A su aj take, ze nech robime co robime, je to zle. Ale su mnohe ochorenia, ze ludia prejdu liecbou a je dlho dlho dobre.Lebo tak to v onologii je. Alternativec sa s vami porozprava, da vam vseliake rady, a casto uz len to mile slovo pomoze, lenze nema lozka, ked je pacientovi zle, pride do nemocnice. A potom sa tu povie, kym sa liecil alternativne, mal sa dobre, pirsiel do nemocnice a zomrel. Vzdy budeme v tychto dikusiach tahat za kratsi koniec, na to si clovek zvykne. No a to co tu niekto tiez spominal, ze jedna sa liecila alternativne a zije, druha chemoterapioou a nezije. Najprv by musel dotycny povedat co tej jednej a tej druhej presne bolo, potom by sa dalo o tom diskutovat. bez toho je to nieco, co mna nikdy o nicom nepresvedci, lebo som naucena na presne pomenuvanie veci a verim jasnym faktom, nie dojmom a hmlistym pojmom
2 Euva nj takze to je len voda na mlyn alternative...
Ano, Ovečka. Ak máš šťastie, môžeš sedieť doma a baštiť čipsy. Ak máš smolu, nalejú do teba jedy, bliješ ako Alík, zlezú ti vlasy, hučí ti v hlave, všetko ťa bolí, nevládzeš žiť a - je to na milú jarmilu. Umrieš utrápený a mohol si si posledné mesiace žiť lepšie.
Lekári sa riadia väčšinou. Ak máš nádor, štádium, typ, receptory, .. ktorý na liečbu dobre odpovedá - dostaneš ju. Bliješ ako Alík, zlezú ti vlasy, hučí ti v hlave, všetko ťa bolí, nevládzeš žiť - a po pár týždňoch až mesiacoch peklíčka sa ono skončí, svet rozjasní. Chodíš na kontroly, ak treba si na udržovacej liečbe (tamoxifen pri prsníku)a funguješ a tešís sa zo života.
2 Euva takze je to klasicka alternativa ze niekto sa im vyliecil taky ktory by sa mozno vyliecil aj bez alternativi stacilo by sediet doma a bastit chipsy... podobne ako s ustipnutim hada v indii ci kde kde vecsina ustipnuti aj tak nekonci smrtou a potom su tam ti ludovi liecitelia popularni. Staci ked tancuju okolo pacienta a obcas to niekto prezije..
Euva no rozumneho to je tiez diskutabilne, dat sa na budhizmus byt despota :D co ja viem :D mal svoje muchy a podla mna jedinecny nebol, bol v spravnom case na spravnom mieste to bolo za prve a za druhe mal dobre obchodnicke zrucnosti.
Ale v ramci racionalne zmyslania vela krat robil nevysvetlitelne faily.
Ovečka, nikto "nevie presne kao je to s tou rakovinou" :-).
Hlavne, pojem Rakovina je len rámcový. Rakoviny sú stovky druhov, každá sa chová inak, lieči sa inak a u rôznych pacientov tiež inak. Ak má niekto choré slabé srdce, nedostane antracyklíny.
Áno, sú seriozne zdokumentované prípady spontánnej remisie malignity. Tj. nádor je na USG, CT (MR,..) + pozitívna histologia - a po čase útvar bez liečby zmizne. Najviac sa takto popísal Grawitzov tumor obličky. Vysvetľuje sa to optimálnou imunitnou odpoveďou.
Ak nebola histologia, dá sa spochybňovať, či šlo o zhubný nádor a podobne (cysty, infekčné útvary a pod.)
Prezyvka, ok. Steva som použila ako príklad rozumného jednotlivca, ktorá sa dal na alternatívu.
Ak naozaj mal neuroendokrinný tumor, tak by operáciu mal alebo nemal (ak by bol dobre vyformovaný oddeliteľný útvar, tak skôr áno) + mal by celkovú liečbu (chemo, hormóny, neviem, o čo šlo).
Či zomrel na stratu času... nuž, tá je vždy zlá. Možno by žil, možno by aj tak zomrel. Odpoveď na liečbu môže byť dobrá aj zlá. Nakoniec potrebuje pacient imunitný systém, ktorý zlikviduje nádor. Alebo s ním aspoň hrá na remízu.