Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

doubledog

ovecka
ja netusim, ake su skutocne vysledky roznych onko terapii.
ja len upozornujem na to, ze za statistikami je predsa vzdy plno rozlicnych zaujmov.
ludia maju tendenciu prilepsovat svoje vysledky a znizovat vysledky inych.
ved aj Ray Manzarek zomrel na rakovinu, nikto to ale nepripisuje tomu, ako sa liecil.

0vecka

2 Euva to mi je jeasne ja len poukazujem na to ze tu mame lahky sposob ako dokazat tvrdenia konspiratorov. Tak sa logicky pytam preco to nespravia?

Oni vzdy vytiahnu zopar pripadov ako billy best inak som prezrel zbezne tu jeho stranku ale o diagnostikovani tam nebola rec, teda kto kde a ako ho diagnostikoval. alebo potom pridu tvrdenia typu poznam 4 znamych ktory sa liecili na rakovinu bla bla bla...

Euva

doubkledog, neblbni, ja na teba neútočím.
Len pochybnujem, že porovnávaš porovnateľné.
Ak zistíš tie podbrobnosti, napíš, môžeme hodiť reč.

Euva

Ovečka, si blízko.
Na zhodnotenie efektivity treba mať rovnaký počet pacientov, rovnaké ocghoernia, štádiá, histologické podtypy u rovnako starých pacientov, s rovnakými komorbiditami na oboch stranách.
Volá sa to randomizovaná štúdia.
Robí sa to, aby sme neporovnávali neporovnateľné.

Zahmlievači toto okamžite zavrhnú ako lobby, ... V nepresnej terminologii sa tak dobre vesluje a hádžu výroky ... môžeš tvrdiť čokoľvek.

Múdrosť, ale hlavne - zrelosť človeka môžeš posudzovať podľa toho, koho si vyberá za poradcov.
Môj priateľ vie poskytnúť prvú pomoc autu, prezuť pneumatiky, ale haprujúcu prevodovku som nechala opraviť v autoservise.

doubledog

euva, dakujem za ukazku, tvoja reakcia je pekny priklad toho, o com som vo svojom prispevku pisal, ked som spominal bagatelizaciu :)

ten, co ho spominam, samozrejme nezomrel na rakovinu liecenu klasickou liecbou, to sa proste nemohlo stat.
ak sa to stalo, tak urcite zomrel na iny pridruzeny zdravotny problem.
ak ani to nie, tak to potom urcite bola nehoda v nemocenskom vytahu, pripadne ho zabila sestricka, lebo ju chytal za zadok.
alebo si este mozem vymyslat.

a ta, co sa vyliecila, zas urcite nemala rakovinu, vyliecila by sa aj tak, pripadne tiez klamala.
moznosti je neurekom.

Prezyvka55

0vecka kazdy sa moze liecit kde chce, lekar moze odmietnut pacienta a pacient liecbu. Neviem o tom ze by obcania USA nemohli vycestovat do mexika.

Euva

doubledog, zabudla som najdôležitejšie :.)
Aký druh (a podruh, štádium v ktorom sa začala liečba, ..) rakoviny mali tvoje vzorky?
Chcem povedať, že pravdepodobne (takmer isto) porovnávaš neporovnateľné.

0vecka

2 doubledog preco nerobia statistiky na tych co sa idu liecit do mexika? ak by uz lekari boli proti tak diagnostikovat musia a potom uz staci sledovat pacientov a ak by mali lepsie vysledky ako klasickou liecbou tak by to stacilo medializovat a vsetci by sa isli liecit do mexika co by nakoniec znamenalo ze by to povolili aj v USA...

Euva

hanka, poviem to v tvojej reči: my už si berieme príklad z Číny.
Praktický lekár na Slovensku urobi tým lepší ekonomický výsledok, čím viac má zdravých pacientov.

Dvojitýpes, povedať: liečil sa klasicky a zomrel - to je nepovedať nič. Koľko mal rokov ? Aký mal ostatný zdravotný stav? Zomrel vôbec na rakovinu? Na infarkt? Porážku? Zlomeninu skomplikovanú infektom?

Poďme diskutovať o počasí na celom svete naraz a hádať sa, či je pekne alebo škaredo.