Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
No comment. Jedine co si neodpustim, je ze vzdelani ludia, pri uvadzani konkretnych faktov a cisiel uvadzaju citaciu, teda zdroj odkial uvedene fakty cerpali. Pokial viem prave v Americkych skolach sa toto deti tvrdo ucia a napriklad wikipedia patri medzi nedovolene zdroje, ak si ziaci pripravuju projekt na urcitu temu. Neviem co znamena pojem "hromada ludi", co znamena "vysoke skodlive nasledky" a podobne. Nevadilo by mi to, keby sa prave tieto pojmy nepouzivali ako seriozne dokazy proti medicine zalozenej na vedeckych dokazoch
2 RNG co to mexiko? existuju statistiky liecenia rakoviny alternativou v mexiku? ak nie tak preco?
Lekarskemu monopolu nic zle nemozes dokazat, ked maju vsetci tie iste skodlive nastroje. A doplnkarom sa da velmi lahko dokazat skodlivost, najma ked sa snazi lekar liecit doplnkami, na co podla zakonov krajiny riadenych lekarskym monopolom nema pravo.A tak hromada ludi zomrie na nasledky monopolnej politiky, ktora sluzi farmacii, poistovniam vyrobcom lekarskych nastojov a nepriamo aj samotnej lekarskej komunite, ktora takto dostava extra "zakaznikov".
Ale doplnky nie su skodlive, lebo su lekarmi za take prehlasene, ci uz ich medicke autority kontroluju alebo nie. Nakoniec kto by ich kontroloval ked v tomto poli su bezne vzdelani lekari uplni laici.
Co sa tyka bezpecnsti liekov aj ked boli napr v USA skumane 10 rokov, kym ich povolia predpisovat, predsa ich po case kopu odvolaju, lebo maju "neocakavatelne" vysoke skodlive nasledky na ovela mensie uzitocne, ako bolo povodne tvrdene.
Ale kdeze bolo stravene vyse 850 milion dolarov na ten prieskum bezpecnosti, nemozem nijak uverit, ze by nevideli naozajstne ucinky tychto chemikalii ale ze boli naschval skreslene. Takze je to cele riadene spinavou politikou, kde hlavny doraz su peniaze a nie zdravie.
Samozrejme roznaka politika je aj v inych priemysloch, vcitane doplnkarskeho, ale na nasledky doplnkov , hoci aj oficialne lekarmi nekontrolovanych minuly rok zomreli v USA udajne(nebolo to dokazane) dvaja ludia a na nasledky predpisovych liekov a lekarskch chyb vyse 700 000.
Takze ja osobne volim menej nebezpecnu verziu a uvadzam tu rady od lekarov, co liecia doplnkami a stravou miesto schvalenych chemickych liekov.
Ja nepopieram ze zlozenie stravy a dostatocny prisun vapnika su dolezite. Ved take su odporucania aj lekarov a je na pacientovi pre ake preparaty vapnika sa rozhodne. Ale ako uz bolo spominane, lekar musi postupovat v sulade so standardnymi liecebnymi postupmi a pouzivat na to prostriedky, ktore su registovane a uznane v danej indikacii. Liek sa lisi od doplnku napriklad tym, ze presiel riadnymi kontrolovanymi studiami. Cize ma presne definovane ziadnuce a aj neziaduce ucinky, ma definovane indikacie a kontraindikacie. Lekar ti odporuci liecebny postup, lieky a da tam peciatku, kde jeho kod. Ked to nevyjde mas urad pred ohlad a mas v ruke chybu lekara.Alternativec ci liecitel sa s tebou porozprava nieco ti odporuci, ale na papier ti to neda. Ked to nevyjde, mas laparen alebo ambulanciu lekara, ked sa ti ulavi, budes ho vychvalovat do nebies. Ked ti pomoze lekar, povzdychnes si ako na tebe zarobil. Ale je nastastie stale vela ludi, co vedia ocenit aj pracu lekara, mam taku skusenost
llek, ja ti k tvojmu prispevku poviem len jedno-kto chce psa bit, palicu si najde a kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepsie, aj ked v tomto pripade ten smiech vyznieva mozno kruto. Mne sa vsak uz nediva tazko na cloveka, ktory sa sam slobodne rozhodol a prehral, mna to uz nechava uplne chladnou.
Deria skor otazka je ze preco sa tym neliacia ludia? Ja nemusim ist k lekarovi ked nechcem ty ano? Kazdy ma moznost sa liecit kde chce ako chce alebo sa neliecit vobec, tak nechapem tento konflikt. Jedine ze by alternativci mali slaby biznis a potrebuju prehovarat ludi ze normalna medicina je shit.
Lebo kazdy kto ma gebulu na hlave vie ze neni nuteny vyuzivat nieco co nechce a tak je vlastne jeho vec ci pojde k doktorovi alebo samanovi.
Takze ked niekto lieci tu tvoju osteporozu so 100% vysledkom preco potom k nemu nechodia ludia?
Mimochodom vela tych alternatyvnych liekoch su uplne predrazene sracky a ked to niekomu pomaha tak okej neberiem ale ten clovek by mal vediet ze to kupi 20 krat lacnejsie bez MLM a hype okolo toho.
sampon, netrep s tymi potvrdeniami, hovadina na entu.
hlavny propagator "alternativy" a farmabiznisbludu na tejto stranke je uplne jasny medicinsky pripad, to sa neda ani brat vazne :-D
Deria, preco s tym lekari neliecia? pretoze to nie je schvalene ako liek.
preco to nie je schvalene ako liek?
lebo o to VYROBCA nepoziadal a neurobil klinicke skusky.
preco to vyrobca neurobil? lebo o to NEMAL ZAUJEM. takze sa musis obratit na vyrobcu tohoto antiosteoporotickeho zazraku, preco nema zaujem liecit oficialnou cestou. teraz budem paranoidna ja-asi preto, ze je za tym nieco nekale..?
llek,
preco su plne ordinacie? Lebo ludia potrebuju papiere a potvrdenia, ktore predkladaju uradom a v zamestnani. Preto su plne ordinacie.
STrava ma velmi velky, ak nie najvacsi podiel na stupajucom pocte rakoviny. Pamatam si par rokov dozadu, ze v Saudskej Arabii stupol behom 5 rokov velmi vyskyt a to bolo presne v dobe, ked sa tam zacala predavat zapadna strava a fastfoood. Rovnaku ulohu ma strava aj pri liecbe.
No, nic v zlom ale dozvedam sa,ze ucebnice pre medikov pisu farmafirmy. No ja neviem, ja som medicinu studovala a autormi nasich knih a skript boli profesori,docenti Ale co ked to boli vlastne agenti farmafiriem? Aj anatomia, aj fyziologia, aj mikroby, vsetko je asi ovladane farmafirmami, oni asi vlastnia aj fakulty mediciny po svete. Tato spirala nema konca, ked raz clovek zacne byt paranoicky. Strasne sa mi paci ako sa tu neustale sklonuju veci, ako ze vsetcia sme ovladnani farmafirmami, a uplne ma dostava pojem ortodoxna medicina, vcelku by ma potesila definicia tohto pojmu. Ja mam rada exaktne pojmy a definicie. Nic v zlom ale ked uz pride na biznis, doplnky, vitaminy, olejceky, zazracne kapsulky co vyliecia rakovinu, to nie je biznis? to niekto niekomu rozdava z lasky k cloveku? Vsetko na tomto svete je biznis, uplne vsetko, platime vsetcia uplne za vsetko. Preco su odsudzovani len lekari, tak tomu nerozumiem