Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Tak sem kuknem a co n3vidim euva... hahaha a co tak napisat kolko liekov naozaj prejde do konecneho odsuhlasenia? Ked uz pises jednu stranku o alternatove a hras sa na super mudru tak napis aj druhu . Na svk neviem cislo ale v usa je schvaleny 1 liek z 5000.
chcem sa doplniť:
Ku "Problém je, že málo liečiv z alternatívy prejde ďalej." - treba doplniť že aj z ostatných látok, aj z cielene vyrábaných molekúl len málo prejde ďalej.
Ovečka, ok, súhlasím. Zber údajov je užitočná vec.
Inak, alternatívu sledujú aj farmafirmy. Keď zachytia niečo nádejné, hneď to majú vo výskume.
Mám priateľku vo vývoji liekov v zahraničí, občas jej pošlem nejaký link, nech si zapátra.
Problém je, že málo liečiv z alternatívy prejde ďalej. Tie čo prejdú ďalej a ďalej a ďalej .. nakoniec skončia ako látky, ktoré laici nazvú "chémia".
Účinné látky sú izolované, stabilizované, adjustované, zmesi sú homogenizované a potom rozdelené do tabliet. Výrobca zaručuje, že každá tbl má počas x rokov x miligramov účinnej látky. Ak niečo zvorá, má pokuty a škandál, tj. straty.
Už som sem písala, že ACE inhibítory, boli objavené relatívne nedávno, pochádzajú z hadieho jedu.
Niekto si všimol, že ľudia pohryzené hadom krovinárom majú celé hodiny nemertaľný tlak a prejavy z nadmernej vazodiltácie. Jed začali skúmať .. a teraz ako hnusná "chémia" zachraňuje životy.
Ja si naozaj myslím, že užiť tabletku s definovanou látkou v definovanom množstve je lepšie než dve hrste bylinky, ktorá má raz účinnej látky mnoho, inokedy menej, raz vyrástla vedľa diaľnice, raz je z alpskej lúky, raz je čerstvá inokedy stará, vyprchaná, ..
O haďom jede si ani netrúfam fantazírovať, ako by sa "užíval" na vysoký tlak v ľudovom liečiteľstve.
Ľuďom, ktorí "neradi chémiu" hovorím, že nech teda nepijú ani vodu. Aj tá má chemický vzorec.
Už sem nebudem písať. Múdri ľudia vedia s kým sa poradiť a pre fanatikov (odmietajú informácie) škoda námahy.
Ovečka, Steva Jobsa som si pozrela. Mal si pravdu.
2 Euva ja som za to aby takyto pacient bol minimalne sledovany...teda by odmietol liecbu tym padom by sa nanho robili statistiky aby bol dokaz o tom ze alternativa nepomaha... takto neexistuje nejaka evidencia a mozu sa robit statistiky...
Ovečka, súhlasím s tebou.
Liečiteľ naozaj môže povedať, to, čo chorý človek chce počuť. "To bude dobré, to vyliečime bez nežiadúcich účinkov. Stačí takáto dieta a k tomu takéto "prírodné" produkty"
Za konzultácie sa obvyle neplatí, ale zato za produkty áno. Väčšinou si ich kúpiš priamo u neho. Ľudia dokážu takto vyhádzať neuveriteľné peniaze.
Rozmýšľam nad tým, že by bolo fajn, keby onkologický pacient, ktorý odmietne klasickú liečbu (takmer všetci píšu o chemoterapii ale používa sa viac metod), podpíše negatívny reverz - aby ten pacient už ostal u liečiteľa.
Mal som v svojom okoli takych, co rakovinu nikdy nemali a lekari im ju diagnostikovali a liecili ich. Samozrejme chemoterapiou.
Poznám viac tých, ktorí sa obrátili na alternatívu až potom čo pobehali všetky možné ordinácie a nič.
jj akoze odkial mas to pekne okruhle cislo ze 75%??
a tiez tie statistiky na tej stranke??? na akej vzorke boli robene? bola im diagnostikovana rakovina v USA alebo inde mimo tej kliniky? Nechodia tam castejsie pacienti ako jobs? teda ti ktori este nemaju nejake horsie priznaky a ked sa to po roku len zhorsuje tak idu na klasicku medicinu kde maju potom logicky mensiu sancu prezitia? Kto kontroloval tie data? existuje nejaka oponentura?
Proste zopar grafov na stranke kliniky ktora lieci alternativne nieje ziadny dokaz. Najme ked nenapisu zakladne veci o vyskume... a tiez oni niesu az taka alternativa kedze liecia chemoterapiou:
www.oasisofhope.com - z ich stranky
inak co som zbezne nasiel na nete fora tak niektori experti tam nechali cez 300k...
RNG, daj dokaz pre
"Byse 75 % US obnkologov odmieta na sebve pouzit chemoterapiu"
Takto a Tu mozes tvrdit cokolvek.
Navyse, si Anonym.
Spotrebu chemických liekov na SVK ovplyvňuje i fakt, že prevažnú väčšinu hradí poisťovňa a že poistenie je povinné. Pacient si vyberie "liek", ktorý ho stojí zlomok ceny a je presvedčený, že tak je to správne.
Na jeho úhradu povinne prispievame i my, ktorí by sme ho do úst nedali, pretože za neplatenie poistného nám hrozia tresty.
Na úhradu prírodných prípravkov a zdravej stravy poisťovňa NEDÁ NIČ, ani zľavu na poistnom pre ľudí, ktorí si sami zabezpečujú svoje zdravie.
Takto my všetci cez poisťovne podporujeme nielen farmaceutické firmy, ale i ľudí, ktorí sa spoliehajú len na chémiu.