Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

RNG

Byse 75 % US obnkologov odmieta na sebve pouzit chemoterapiu, tak asi nieco o tom vedia. A co sa tyka zodpovrednosti, ked lekar predpise chemoterapiu a tym otravi pacienta, ktory neskor zomrie nie na rakovinu, ale na dosledky chemoterapie nikto ho nepredvola na sud.
Takze zita, kecas.
A ja sem uvadzam len fakty od lekarov, ktori si mozu dovolit v krajine ako Mexiko prevadzat prax pouzivanim alternativ, s ktorymi maju lepsi uspech nez klasicka onkologia. A chodia tam desiatky tisicov Americanov, lebo ich statistika je lepsia, tj maju lepsiu sancu sa dozot dlhsie, ako v USA a to aj s kvalitnejsim zivotom, nie otraveni chemoterapiou, kde stratia nielen vlasy ale aj pecen, ladviny a samozrejme imunitu, tj najblizsia nakaza , na ktoru im nezaberu atb ich usmrti.
Ked si myslite, ze ma osobnymi utokmi zastavite, tak sa velmi mylite. prave naopak vy sa zastavate monopolnej mediciny, ktora svojim dikttatom nedovoli alternativnym metodam zachranit statisice zivotov.
Data a nemocnice co tu uvadzam sa daju lahko overit, a odhalit to hanebne sprisahanie medickeho monopolu. mnTeda pre toho, co si to chce overit, samozrejme nie pre tych ktori o to nemaju zaujem a tvrdia si svoje v sulade s monopolom.
Prajem im, aby ked dostanu rakovinu, a 1/4 ludi ju dnes dostane, aby sa o nich vzorne klasicki onkologopvia postarali podla "najnovsich vedomosti a vydobytkov farmacie" tj jedovatou chemoterapiou, rakovinotvornym ziarenim a operaciami.
Ja sa tomu dufam vyhnem prevenciou a pripadne ked aj tak rakovinu dostanem viacerymi alternativnymi metodami, co tu tak casto spominam.
A tym koncim aj v trejto teme, lebo ako vidim je tu privela takych co by ma radi obvinili z niecoho nekaleho, hoci sem nosim len vedomosti a data od lekarov, co liecia alternativnymi prostriedkami, ktore sa snazi lekarsky monopol pred ludstvom nasilne zatajit a diskreditovat.
Hamba im.

zita11

Smutná diskusia, lebo na konci je škodlivá. Tragická.
Je mi ľúto ľudí, ktorí nerozoznajú rozdiel v sile tvrdení anonyma na nete a niekoho, kto sa podpíše pod svoj názor a dá všanc krvopotné vzdelanie, prax, existenciu.
Môžem sem napísať, že klinika KLMN v Kolumbii má lepšie výsledky než klinika PQRS v Mexiku, preto je metoda mačacích pazúrov najlepšia. A budem to tvrdohlavo opakovať.
Pripisovať niekomu zlý úmysel .. čo už .. je na osobnom rozmere jednotlivca, koho požiada o radu a pomoc.
Súhlasim s Euvou. Lekári majú k dispozícii informácie a nechodia k liečiteľom, keď ochorejú. Predsa by si neškodili.
Keď si budem myslieť, že lekár pochybil, mám Úrad pre dohľad.
Ak stratím čas, lebo počúvnem RNG alebo živého liečiteľa alebo fanatika, budem sa sťažovať - kde ? Lekárovi zakážu prax. Čo urobia RNG? Nič, anonymovia sú nezraniteľní.

RNG

ovecka uz som tu X krat uvadzal napr porovnanie liecenia USA klinik s alternativnou v Mexiku a tam je jasne ukazane, ze alternativa ma lepsie vysledkuy, ovela lepsie. A to pri tom aj ta nemoznica je zariadena na prijmy, nie na liecenie ludi. Takze keby to niekto robil len s dorazom na liecenie a nie zarobok, mal by vysledky este ovela lepsie.
www.oasisofhope.com
A budem to tu opakovat tak isto tvrdohlavo, ako tu obranuju klasicku medicinu(tj monopol na "pravdu")
ini prispievajuci.
Ja som totiz toho nazoru, ze clovek ma nielen pravo myslet si co chce, a povedat to, ale najma byt informovani slobodne o vsetkom a mat moznost si vybrat a to medicky monopol dnes nedovoluje ani jednotlivcom a toboz uz lekarom, ktoprych za akekolvek vybocenie zo "sablony" prisne tresta a to o to viac, ked maju dokonca s inymi metodami uspechy.

llek

Na stranke SUKLu, v kapitolke Legislativa. Ak si liek odnesies v kabelke domov, potom ho mas niekde v skrinke a potom sa ho rozhodnes vratit do lekarne, tak plati, ze je tazke overit ako si v case ked bol liek mimo lekarne manipulovala, ako si ho skladovala. Preto vznika iste riziko, ze ak by tento liek putoval inemu pacientovi, nedalo by sa zarucit, ze ma tie vlastnosti ako by mal byt. Okrem toho vznika problem, ak bol liek ciastocne hradeny pacientom a ciastocne poistovnou.

prezyvko

vodu káže, víno pije?
llek, neviem na čo konkrétne RNG odkazoval, no zrejme to bude niečo ako tieto 2 články dohromady, stačí trochu hľadať.
www.medicinenet.com
medimoon.com