Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

Prezyvka55

No a ja ti poviem ze pravdu nemas, vitamin C neriesim :).
Ale poznam z genetickeho hladiska a z hladiska liekov veci lepsie ako 99,9% tohto fora. A asi tu nechodi ziaden moj kolega takze toto cislo bude skor 100%.

sampon

Genetika ma minimalny vplyv, vacsinu nemoci sposobuje strava. Mnoho ludi ma predstavu, ze staci uzivat vitamin C na vsetko a budu zdravi ako ryby. Pravda o vitamine C je taka, ze pomaha len ako prevencia. Ak sa vitamin C uziva pri nejakom infekcnom ochoreni, alebo rakovine, tak moze stav este zhorsit, lebo je to antioxidant a chrani bunky virusov, bakterii, plesni pred imunitou.

GoFruit

Kopec tehotnych zere jedno cez druhe a doslova sa prepchava a ze by to nemalo ziaden dopad na dieta to neverim. A potom sa cuduju ze sa im rodia deti s ekzemami a inymi chorobami. No jasne tie choroby spadli z neba. Vytvorili sa z nicoho. Ano jasne vlastne to tie deti zdedili...

Deria

No pekne, sami odborníci, uz ani strava nehra ziadnu rolu? Samozrejme, ze hra a velku! Ano, je dokonca velmi dolezite, ako sa stravuje tehotna zena, pretoze to dieta si berie vyzivu z nej. A co za dokazy? Ja sa cudujem, ze niekto o tom vôbec pochybuje alebo ze to nevie.

Deria

No pekne, sami odborníci, uz ani strava nehra ziadnu rolu? Samozrejme, ze hra a velku! Ano, je dokonca velmi dolezite, ako sa stravuje tehotna zena, pretoze to dieta si berie vyzivu z nej. A co za dokazy? Ja sa cudujem, ze niekto o tom vôbec pochybuje alebo ze to nevie.

0vecka

2 hanka9 mas na to nejaky dokaz? studiu nieco? alebo sa ideme bavit stylom : no a ja si myslim ze rakovina je hoax vsak ju nikdy nikto nevidel. Janse tomu tak verim ze sa mi v telo nieco mnozi vsak pariace sa macky to pocuje clovek na pol kilometra

Prezyvka55

vitavi pripominas mi fica, vies sa vyjadrovat a demagogia ktoru siris je na najvyssej urovni. Vzdelany clovek vsak na tieto keci nenaleti.