Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
"kazde odvetvie existuje kvoli zisku"
Tento nazor sa skor len snazi vnutit duch tejto doby, ale pravda to celkom nie je a ani nebola. Predstav si, ale su ludia, ktori nieco robia len preto, ze chcu, ze ich to naplna, alebo tesi a peniaze su len sprievodnym javom. A robili by to nadalej aj bez nich, aj keby si museli privyrabat na zivobytie niekde inde.
Este nikdy v historii ludstva sa zisk neglorifikoval tak ako dnes, dnes je to takmer modla cez ktoru sa vsetko meria a posudzuje, ci aj ospravedlnuju pripadne negativne externality - ved ak nieco vykazuje zisk, je to takmer automaticky spravne, ci minimalne tolerovatelne, resp. vykupitelne.
Volny trh predpoklada, ze sledovanie aj ciro egoistickych zaujmov jednotlivca sa moze prelinat so zaujmami spolocnosti, cim tak vznika urcity druh pozitivnej kooperacie aj bez akehokolvek skutocneho zaujmu daneho jednotlivca o spolocnost ako celok. To podla mna aj moze byt/je pravda, ale problem nastava, ked zaujmom/motivaciou jednotlivca nie je napriklad nejaka cinnost a jej vykonavanie (stavebnik, lekar, pilot, sportovec,...), ale cisto a vyhradne len nejaky penazny zisk dosiahnuty akymkolvek sposobom. Tu nastava ten skutocny problem v zakladnej premise volneho trhu - ked primarnou motivaciou konania je len nejaka umela, uctovna entita (zisk) a nie cinnost samotna ktora k nej vedie - tato cinnost sa potom stava len nastrojom k dosiahnutiu tohto ciela. A pri takomto nastaveni motivacie ludi vo volnom trhu sa uz zaujmy jednotlivca mozu podla mna prelinat so zaujmami spolocnosti vyrazne menej, alebo mozu byt aj v uplnom rozpore. Preto podla mna spolocnost, ktora je orientovana vyhradne na zisk, je odsudena skor ci neskor na rozpad a bud na jej prebudovanie na zaklade inych hodnot, alebo jej zanik.
paracetamol nic "nerozoziera", nema leptave ucinky
pokial nepresvihnes max. davku, ktora je na obale uvedena, nic sa nestane, a ak sa napriek tomu bojis hepatotoxicity, staci si kupit ACC long, alebo solmucol a je to vyriesene, zregeneruje sulfhydrylove skupiny glutationu v peceni a odvrati nepriaznivy ucinok na pecen
ziadna zieravina, ale latka, ktora sa pouziva aj v pediatrii
Paracetamol
:-DDDD
a prezradil ten patolog, ktora latka ma tie "rozozierajuce" ucinky?
"Obranuje" si ich prave tým , že ti udajne zachranili zivot.Keby ti ho nedaj boze spackali , reagoval by si inak , a kydal na nich jedno slovo o druhe.Ano hrnu sa za ziskom je to normalne , ale neberiem ak uz ide o holý zivot a ponukaju ti predlzenu smrt ze vela penazi.Treba byt v zivote aj fer co je v dnesnej dobe skor naopak a nie sa hrnut za ziskom.Alternativna lieca ? jest nezamorene potraviny ? vid, METRO zelenina , jedna mrkva tam ma 2kg , hlavicka kapusti je ako basketballova lopta,cibula dokonca ako dynka.To uz by som si radšej pestovaj na zamorenej pode ako sa stravovat v nasich obchodnych retazcoch ale nic ine mi neostava.Dnes nam dokonca prezentovali ukazky , ako ho kazdy pozname PARALEN HOT DRINK , obsahuje nemale mnozstva DROG.A to je dokonca stale v predaji.Udajne , pri pravidelnom uzivani , myslim tym , ked ste chori , skodi na nas organizmus a rozoziera ho.A to je este stale v predaji.Verim tomu , kedze môj vystudovani doktor-patolog to prezentoval.
vsak to :-D
odpovedam nijako ked priroda pripustila ze si sa narodila s chybnym genom trebars :) tak to neporiesis ziadnym doplnkom
btw: alternativna medicina a supplementy su jedne z najpredrazenejsich veci vobec.
vanillax, prave to je chyba, ze na internete je kopec bludov, hlavne ohladom mediciny. A ked pises o zisku, ty nepracujes pre zisk? Ty pracujes nezistne zadarmo? Aj ked si kupujes jedlo, sluzby, knihy, oblecenie, aj to ti davaju predajcovia zadarmo, lebo im nejde o zisk, to len lekarom ide o zisk? Trochu smiesne, nie? ;-)
kazde odvetvie existuje kvoli zisku.
A nie je pravda, ze priroda ma liek na vsetko. Ked mas nieco v DNA zapisane, nic na svete ti to neprepise. Niektore choroby vies oddialit alebo potlacit vdaka zivotnemu stylu, ale nie vsetky. Bohuzial. Skor budte vdacni za rozne technologie, vdaka ktorym sa vam zlahcuju vysetrenia, choroby a medicine, ktora vam mozno aj zachranila zivot. Mne v nemocnici zivot skutocne zachranili, neviem si predstavit, ako by mi mohla v mojom pripade priroda pomoct.
Verim ze alternativny postup pre liecbu rakoviny je prospenejsi ako ten lekarsky. Konkretne ten ktory opisujes - zmena zivotneho stylu a zdrave stravovanie. Preco a ako som na to prisla: zdroj -internet. Kazdy si moze zvolit comu bude verit. Nie su to ziadne famy, priroda ma podla mojho nazoru liek na vsetko a liecba v nemocnici znamena iba hon za ziskom. Kazdy sa to snazi ututlat, nikto o tom nehovori, nikde sa o tom nepise, lekari nemozu do toho uz vobec nic povedat, lebo by tym padom ohrozili penazny prijem tych "z hora" a mozno aj svoje miesta.
mrkvicka5 ano imunitna odozva tela dokaze "zazraky" ale to je cele vysvetlenie k tejto veci :). V podstate by to mozno prezil aj keby nic nerobil a sedel doma na zadku a cakal :). Ale nie kazdy ma to stastie to takto poriesit.