Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

odpovedam

atka, ja poznam 3 onkologickych pacientov, teda uz byvalych, ktorych chemo vyliecila. jeden z nich je priamo moj student, rozpravame sa. Vsetci su teraz zdravi, po rokoch. Jedno dievca, Radka, je vyliecena uz cca 20 rokov. Ziaden lekar ti nepovie, ze chemo je prijemna a neskodna. Lekar ti vysvetli, preco je to potrebne, pretoze nic lepsie nemame. Takisto sa podporuje liecba inymi prostriedkami, nepoznam lekara, ktory by neodporucal podporu imunity ci zdravsie stravovanie. Skusajte, co mozete, no davajte si pozor na zdroje, z ktorych cerpate. Je kopec konspiracnych bludov po internete, takze hladaj radsej overene medicinske vysvetlenia nez to, ako farmafirmy a lekari zarabaju na pacientoch. Pretoze zaraba kazde odvetvie - ci uz ide o potraviny, oblecenie, knihy alebo sluzby. Takze nenechaj sa nachytat na citove vydieranie, ze niekto chce onkoúacientom zle. Ak taky niekto je, tak su to prave sarlatani, ktori ti ponuknu "zazrak z prirody", neucinny a za tazke peniaze. Takze naozaj si overujte, co citate a od koho. Takyto sarlatani a klamari maju tendenciu choroby nepravdivo zjednodusovat. Pritom rakovina nie je jedno ochorenie, ale subor roznych ochoreni. U kazdeho je ina.

atka 136

Gofruit moja mamka sa ma uzasne ako vravi jej nic nieje,nic ju neboli tak asi tak.Stale to lepsie zvladaju ludia ktori su chori,neviem preco je tomu tak.

GoFruit

Jasne atka. To som len chcela poukazat ako moze aj mysel programovat ale vidim ze tomu rozumies. Aj tak by som si ale nehovorila ze ja nebudem. Ja som a som perfektne zdrava a moje telo je uplne uzasne. Skusali ste si to s maminou takto povedat? Da sa to este krajsie rozvit.

atka 136

Ivka mas dobre skusenosti s panom doktorom,pomohol?Viem ze je kapacita vo svojom odbore ktovie ako ho beru kolegovia lekari,Nieje v ich ociach sarlatan?Vacsinou tak tituluju lekarov ktori su za prirodnu liecbu.

atka 136

Gofruit myslela som to v dobrom:))ze peniazky niesu vsetko a ze boli aj budu stale...aj ked my nebudeme kedze nikto z nas nezije vecne.

llek

Ovecka, priklad s tymi 75% onkologov, ktori by odmietli CHT je prikladom ako sa da manipulovat s datami a vytrhavat ich s kontextu. Kazdy kto ten clanok z cancerworldu precita do konca pride na to, ze to je celkom inak. V roku 1985 by sa CHT pri pokrocilom Ca pluc liecilo len 17% opytanych onkologov. Lenze dalej sa pise ze pri analyze o takmer 20 rokov sa cisla uplne zmenili, mnozstvo onkologv, ktori by sa liecili CHT, RT narastol na dvoj az stvornasobok. Lebo od roku 1985 sa liecba vacsiny onkologickych ochoreni dostala uz niekam celkom inam. Okrem toho vcasne, operabilne ci CHT/RT liecitelne nadory to je nieco celkom ine ako pokrocile, metastaticke ochorenia. Hadzat vsetko do jedneho vreca a vsetkym trvdit ze CHT, operacia ci RT je zlo pachane na ludoch je bezohladne pre ludi, ktorych sa to tyka + k tomu ako dokaz pouzivat udaje spred 30 rokov mi tiez uplne korektne voci pacientovi.

GoFruit

Atka asi by si mala zmenit aj zmyslanie: to peniaze budu - to mas super nastavene, ale to my nebudeme nie je dobre - to sa ti tiez moze splnit

atka 136

Na vyzivove doplnky vitaminy mam dobry zdroj a nieje to lacny spaz to ti poviem,skoda ze poistovna takuto liecbu nepreplaca.Ale v takomto pripade kaslat na peniaze peniaze boli a budu len my nebudeme.