Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

philips

Atka, nechcel som toto napisat, ale donutila si ma:

Neveris lekarom? Tak preco ste tam s mamou isli. Mali ste sa vysrat na vsetky preventivne prehliadky u lekarov a chodit k sarlatanom... Alebo lekari su dobri iba na to, aby stanovili chorobu a potom ide na rad niekto, kto ucebnicu mediciny nevidel ani z rychliku?

A preco ste s mamou nepili tie zazracne stavicky davno a nestravovali sa zdravo??? Potom by nebol ziadny problem, tvoja mama by nemala rakovinu a nemusela sa stavat na tenucky zo staviciek a vselijakych zazracnych produktov...

Ked sa roztrhne ropovod tiez neopravia iba samotnu rurku, ale aj odstrania ropu, co unikla. Ty s mamou sa snazite trubku opravit, ale vytecenu ropu nechavate na pokoji, nech sa dalej siri...

menoto

V pripade infekciji treba skusit aj vitamin c.
na rozdiel od protibiotik, nema napisane ze…kolkosmiete ziest pomarancov na den….

:)

proti vitamin broja najma ti ktorym ide o kseft.
podotykam, ze …OBROVSKY...

RNG

Komentar na tu "genetiku ako dovod rakovin "
wiki.answers.com
Tam sa uvadza, ze v roku 1900 zomieralo na rakovinu 3 zo 100 ludi, dnes je to vyse 25. Takze odrazu sa nam zmenili geny???
Alebo je pricina inde, tj v zamoreni karcinogenmi.
Obrovsky narast je u zien rakovina prs, z prakticky 0 na zaciatku minuleho storocia az na 1 z osmych v Anglicku. A to vsetko sa deje napriek stovkam miliard venovanych na vyskum rakoviny a lekarmi/zdravotnymi instituciami kontrolujucimi lieky, chemikalie a potravu. Teda aspon to tvrdia. Tj su za to aj prislusne zodpovedni, aj ked sa z toho snazia vyzut.

atka 136

Este k tym tehotnym zenam ktorym ochorie dieta na rakovinu co vy viete co ona pazrosi po veceroch si robi popcorn v mikrovlnke, zere z plastovych misiek este si vtom aj ohreje jedlo v mikroske.Kupuje sackove polievky...tiez Vam mudrym lekarom nepovie presne co robila.A vy nato ani nieste schopny sa opytat ved naco by ste si dali veci do suvisu a prisli na pricinu.To vas nezaujima tu ti dam tabletocku ak nezaberie tak sa mi ukaz vyskusame inu,cisto pokus omyl.To keby vsetci takto rozmyslali a robili tak neviem co by bolo.

ja111222333

Neviem, ci by som sa nechal liecit alternativne kebyze mam raka. Skor asi nie. A co sa tyka chemie. Chemia je vsade, vo vzduchu, vo vode, v zemi v nas, v kazdej nasej bunke.
Uz len ohen na hranici nas moze kompletne ocistit alebo ten pekelny:D

atka 136

Velmi malo sa zrejme ucite na medicine o vyzive diete a to je ten problem lebo je to velka prevencia pred ochoreniami.Dalej umelohmotne flase pvc ktore uvolnuju v teple nebezpecne ftalaty.Volakedy boli decke flase zo skla, ziadne mliecko dat do umeliny ako to robia dneska a potom ze chlapci maju rakovinu semennikov,to vsetko so vsetkym suvisi len ludia to nechcu vidiet a aj ked im to niekto vravi tak je vysmiaty a sarlatan.Staci mozna len pocuvat svoje telo snazit sa zdravo zit chemicke materialy pouzivat co najmenej lebo viem ze uplne obmedzit sa to neda kedze su uplne vsade.

atka 136

A este na margo Vas lekarov poznam ich vela ktori fajcia konzumuju alkohol absolutne nevedia co je zdravie a zdrava vyziva.Este aj na deckej onkologii dostavaju deticky p......y v podobe cokoladok keksickov a neviem coho.+ na ranajocky parky.Fakt vyziva zdrava pre onkopacienta.Moja mama sa naschval pytala ze co moze jest odpoved lekarky bolo ze vsetko.Bola po vysetreni a ze dole je bufet sa mozte ist najest.Myslite si ze sla?A co by si tam asi take zdrave vedela dat 20dk tresky ci parizsky salat s bielym pecivom?Nastastie mama ani nesla lebo mala so sebou odstavenu stavu zele a ovo.

atka 136

My sme vedeli co robit operovat sa to nedalo nador IIB odporucali oziare tie sme odmietli.Preco nenavrhli aj inu liecbu?Preco len rezat,palit,chemootravu ked uspesnost je aka je a nebudeme si klamat biedna.V mojej blizkosti tiez zila baba mala 16 rokov ked ochorela mala leukemiu prezila chemosky vsetko ok akoze zdrava az do doby ak mala32 rokov a dostala nador do hlavy bohuzial ten uz nerozchodila.

llek

Nikdy nehovorte vopred, kym ste zdravi, ze co by ste robili keby ste mali diagnostikovane nejake nadorove ochorenie. Kym ste to na vlastnej kozi nezazili, skutocne neviete co by ste robili a co nie.Je to ciste a dost zbytocne teoretizovanie. Takisto nesudte nikoho, kto nadorove ochorenie ma alebo mal za to, co robil, co nerobil a ako sa liecil.

sampon

Kabel,

paracetamol je aj malych davkach jedovaty (ovela mensich, ako je maximalna predpisana), ak sa berie dlhsiu dobu a to aj v sulade s doporucenym davkovanim a prestavkami. Nepatri to sice uplne do tejto temy, ale rocne na to zomrie niekolko 1000 ludi vo svete.